-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Fotopolicija: skersas „vabalas“

Naujienų portalas 15min.lt ir dienraštis „15min“ skelbia akciją: fotografuok, filmuok „kelių erelius“, „žąsinus“ bei kitokio plauko chuliganus ir siųsk nuotraukas bei video 15min@15min.lt.
Fotopolicija: skersas
Fotopolicija: skersas / 15min.lt skaitytojos Auksės nuotr.
Temos: 1 Fotopolicija

Panašūs vaizdai nebestebina nieko. Tačiau negalėjau praeiti neįamžinus tokio įžūlumo (nors gan nereto...).

Neįsivaizduoju, kad tokioje transporto priemonėje būtų gabenamas neįgalusis. O, be to, paprastai ant tokių automobilių būna užklijuojami specialūs lipdukai. Beje, neseniai toje pačioje neįgaliesiems skirtoje vietoje, prie „Akropolio“ ledo arenos įėjimo, kaip tik mačiau stovintį automobilį su specialiu lipduku. Vadinasi, net ir šios automobilių stovėjimo vietos kartais naudojamos pagal paskirtį. O kas būtų, jei tokia vieta būtų užimta tolėliau paėjėti tinginčio žmogaus, o jos tuo metu prireiktų neįgaliajam ir tą daryti (sukarti ilgesnius atstumus) tektų jam?

Nors tokia tikimybė maža, tačiau ji egzistuoja.

O apskritai, gal per daug sumoralizavau? :D

Auksė

KONKURSO TAISYKLĖS

Labai dažnai nuotaiką sugadina neįgaliųjų vietose pastatyti prabangūs automobiliai ar vidury kiemo numesta surūdijusi nevažiuojanti keturratė lupena. O jeigu Kelių eismo taisykles pažeidžia patys pareigūnai, palikę automobilį po ženklu „Sustoti ir stovėti draudžiama“, tai tiesiog rankos niežti griebti fotoaparatą ar telefoną su integruota kamera ir įamžinti tokį įžūlų savanaudį. Prisijunk prie projekto „Fotopolicija“ ir keisk pasaulį! Taip pat kviečiame filmuoti kelių siaubūnus ir siųsti video. Siųsdami medžiagą jūs prisiimate visą atsakomybę dėl jos autentiškumo ir garantuojate, kad vienintelis teisėtas autorius esate jūs pats.

Visą spalio galeriją gali peržiūrėti puslapio dešiniajame kampe viršuje arba čia.

Originaliausio vaizdelio autorių iki lapkričio 10 d. apdovanosime žieminių padangų Michelin X-ICE XI2 (195/65/R15) komplektu.

Nesnausk, siųsk jau dabar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius