Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelininkų „siurprizo“ auka Vilniaus centre tapo „Ferrari F355“ (nuotraukos)

Liepos 22 d. (ketvirtadienio) vakarą kelininkai Vilniaus centre, Goštauto gatvėje, šalia vadinamojo „Verslo trikampio“, pasitelkę modernią techniką, išasfaltavo „kalnelį“.
Kelininkų „siurprizo“ auka Vilniaus centre tapo „Ferrari F355“
Kelininkų „siurprizo“ auka Vilniaus centre tapo „Ferrari F355“. / „Scanpix“ nuotr.

Tai nėra tradicinis „bitės pilvelis“ ar vadinamasis gulintis policininkas, matomas iš tolo ir pažymėtas matomais stacionariais kelio ženklais. Kelininkai prieš naktį menkai apšviestoje gatvėje paliko masyvų asfalto gūburį. Todėl jau vėlų ketvirtadienio vakarą Goštauto gatvėje cypė staiga stabdomų automobilių padangos. Tie, kurie nespėdavo reaguoti, laužė savo automobilių važiuokles. Peršokę kalnelį staiga sulėtindavo greitį, tarsi bandydami suvokti, kas nutiko, ant ko jie staiga užvažiavo.

Tiesa, avarijų išvengti pavyko, tačiau vairuotojai neslėpė nepasitenkinimo tokiu kelininkų „siurprizu“. Daugelis teigė nepastebėję šalikelėje (automobilių stovėjimo vietoje) stovinčio laikinojo ženklo (jis atsirado tik kitą dieną), nes šis šalikelės ruožas naktį neapšviestas, o dieną užstojamas automobilių.

Kol kelininkai dirbo, pavojus buvo labai aiškiai matomas, eismas buvo netgi reguliuojamas. Tačiau prieš vidurnaktį darbininkams išvykus namo įsivyravo chaosas. Kelininkų „siurprizas“ akivaizdžiai tapo spąstais. Ypač atsižvelgiant į aplinkybę, jog Goštauto gatvėje degė vos vienas kitas žibintas.

Į spąstus pakliuvo ir „Ferrari“

Šeštadienį prieš pietus Goštauto gatvėje vėl kartojosi panašūs incidentai. Ant kalnelio užšoko ir  1995 metais pagamintas „Ferrari F355“. Toks šuolis baigėsi automobilio apgadinimu.

Kaip praneša agentūra „Scanpix“, pateikusi įvykio nuotraukas, ženklas pastatytas taip netinkamai, kad daugelis vairuotojų jo net nepastebi, o pats kalnelis yra visiškai nepažymėtas.

„Ferrari“ po šuolio per kalnelį, kiek pavažiavęs Geležinio Vilko gatve į Vingio kalną, buvo priverstas sustoti ir kviesti policijos pareigūnus. Nes vairuotoja pastebėjo, jog prabangus automobilis apgadintas. Prieš atvykstant policijai „Ferrari“ vairavusi mergina ir jos bedrakeleivis buvo priversti ant kalno kepti saulėje, nes automobilis – kabrioletas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius