Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytinis chaosas prie Spaudos rūmų: važiuojama per raudoną šviesą A juosta

Dvigubi KET pažeidimai rytais Laisvės pr. Vilniuje prie Spaudos rūmų tampa norma. Skaitytojas Donatas tokią situaciją nufilmavo antradienio rytą, važiuodamas nuo Karoliniškių link miesto centro.
Sankryža Vilniaus Laisvės pr.
Sankryža Vilniaus Laisvės pr. / Skaitytojo nuotr.

Skaitytojo nuotraukoje aiškiai matosi, kokiomis juostomis ir kokiomis kryptimis leidžia važiuoti kelio ženklai. Pirmoji juosta skirta tik elektromobiliams, taksi, bendrojo naudojimo transporto priemonėms ir tiems automobiliams, kuriais važiuoja 4 arba daugiau nei 4 keleiviai.

O ką išdarinėja vairuotojai, pasukę į A juostą? Akivaizdu, kad mažylis „Mini Cooper“ ar mažytė „Honda“ tikrai neveža daugiau nei 4 keleivių. Bet to negana – jie drąsiai suka į Narbuto g. degant raudonam šviesoforo signalui.

„Galbūt juos klaidina seni prisiminimai – prieš metus ar dar seniau ten kabėjo žalia rodyklė. Tačiau net jei ji ir būtų, vairuotojai, degant raudonai, privalėtų sustoti prie stop linijos“, – piktinasi skaitytojas.

VIDEO: KET pažeidėjai važiuoja per raudoną šviesą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius