Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietis prekybos centro aikštelėje nufilmavo, kaip kelių gaidelis „žadina žvėriuką“

Nereikia būti daktaru, kad galėtum užtikrintai pasakyti – kelių gaidelis yra diagnozė, ir gana sunki. Tarp vairuotojų, kuriems transporto priemonės reikalingos kelionėms iš taško A į tašką B ir apskritai tam, kad nuveiktų ką nors prasmingo, atsiranda tokių, kurie teturi tikslą užteršti orą, prisvilinti padangas ir sukelti triukšmą.

„Padangų simfonija Vilniuje „Budinam žvėriuką“. Autorius – Gezas, atlieka – BMW“, – rašo operatoriumi Kypsu pasivadinęs vilnietis.

Protingi žmonės į tokį „žvėriukų žadintojų“ išsidirbinėjimą galėtų užmerkti akis, jei ne viena aplinkybė – jie kelia tiesioginį ir realų pavojų aplinkiniams.

Kypso užfiksuotoje vaizdo medžiagoje – šeštadienio vakarą tamsoje paskendusi prekybos centro „Panorama“ automobilių lauko stovėjimo aikštelė, iš kurios išvažiuojančio BMW automobilio vairuotojas iš visų jėgų ir arklio galių mėgino atkreipti aplinkinių dėmesį. Pavyko.

Policijos suvestinėse pranešimų apie šį kur nors išsitaškiusį BMW nėra. Kol kas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius