-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

4ą-jį dublį „Formulės-1“ čempionate „Red Bull Racing“ atšventė paišydami „saulutes“ 210 metrų aukštyje

„Red Bull Racing“ komanda praėjusį savaitgalį užsitikrino ketvirtąjį dublį iš eilės – Sebastianas Vettelis tapo etatiniu „Formulės-1“ čempionu, o komandinėje įskaitoje ekipa taip pat savo varžovams nepaliko vilčių.
„Red Bull Racing“ bolidas ant „Burj Al Arab“ straigtasparnių nusileidimo aikštelės
„Red Bull Racing“ bolidas ant „Burj Al Arab“ straigtasparnių nusileidimo aikštelės / „Red Bull Racing“ nuotr.

Po finišo Indijoje Sebastianas dar vieną čempiono titulą nusprendė pažymėti 25 tūkst. eurų bauda vainikavusiomis „saulutėmis“ trasoje. Tačiau tai buvo tik menkniekis, palyginti su tuo, ką energetinių gėrimų kompanijos vedama komanda atliko Dubajuje.

Ant žymaus viešbučio „Burj Al Arab“ sraigtasparnių nusileidimo aikštelės „neribotą“ biudžetą turinti komanda nusprendė papaišyti šiek tiek „saulučių“. 24 metrų skersmens aikštelė yra net 210 metrų aukštyje virš jūros lygio, o iš šios vietos atsiveria įspūdinga Dubajaus miesto panorama.

Prie „Red Bull Racing“ bolido vairo sėdėjo buvęs „Formulės-1“ pilotas, komandos ambasadoriumi vadinamas Davidas Coulthardas, savo pasirodymą prieš keletą metų atlikęs ir Lietuvos sostinėje.

„Vos tik gavęs šį „Red Bull“ pasiūlymą, iškart sutikau priimti iššūkį. Man patinka dalyvauti projektuose, kurie parodo unikalias kūrybinės grupės idėjas. Džiaugiuos būdamas tokios išskirtinės „Formulės-1“ komandos dalimi“, – teigė Davidas Coulthardas.

VIDEO: Davido Coulthardo „saulutės“ 210 metrų aukštyje virš jūros lygio

Tai – jau ne pirmas kartas, kai „Red Bull Racing“ parodo praktiškai neribotą savo biudžetą. Šiai komandai uždaryti keletą Manhatano (Niujorko rajono) kvartalų dėl trumpo klipuko – vieni juokai. Taigi, „saulutėmis“ 210 metrų aukštyje šiai „Formulės-1“ ekipai turėjo būti tas pats, kas apmokėti „juokingą“ Sebastiano Vettelio baudą po Indijos varžybų.

Panašią reklamą atliko ir BMW kūrybinė grupė, tačiau tai buvo tik montažas. Triuką „1M Coupe“ automobiliu gamintojas atliko filmavimo studijoje, o nuopelną turėtų prisiimti specialiųjų efektų komanda. Reklamą galite peržiūrėti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius