Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Auksinį „Lamborghini“ sudaužiusio lenko nuostoliai gali siekti 68 tūkst. eurų

Auksinio „Lamborghini aventador“ avarija Varšuvos centre pirmąją šių metų dieną tapo tikru hitu internete. Įrašą peržiūrėjusių internautų skaičius siekia per milijoną. Automobilio vairuotojas tuo metu turėtų skaičiuoti patirtus nuostolius. O jie nei maži, nei dideli – gali siekti 68 tūkst. eurų, arba 300 tūkst. zlotų, vien už remontą. O kur dar baudos už kelių eismo taisyklių pažeidimus.
Varšuvoje sudaužytas auksinis „Lamborghini“
Varšuvoje sudaužytas auksinis „Lamborghini“ / „Facebook“/Carlos 92 nuotr.

Vaizdo įrašas, kai auksinis „Lamborghini“ įskrenda į sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui ir į jį trenkiasi pagal taisykles važiuojanti „Honda Accord“, sulaukė didžiulio populiarumo. Tūkstančiai pasidalinimų socialiniuose tinkluose, per milijonas peržiūrų vien to filmuko, kuriame aiškiai užfiksuotas smūgis.

Internautai šaiposi: matyt, vairuotojas nė nežinojo, ką vairuoja, nei jeigu žinotų, kad šis automobilis 100 km/val. greitį pasiekia vos per 2,9 sekundės, būtų tiesiog spūstelėjęs greičio signalą ir išvengęs susidūrimo bei nuostolių.

Pastarieji – įspūdingi. Lenkijos žiniasklaidos teigimu, automobilio kaina gali siekti apie 3,5 mln. zlotų (beveik 0,8 mln. eurų), o dabar jis gerokai apgadintas.

Štai eilinio serviso Varšuvoje šeimininkas Tvn24.pl skaičiavo, kad vien detalės (ne naujos, o dėvėtos) galėtų kainuoti kokius 30 tūkst. zlotų (6,8 tūkst. eurų).

Fakt.pl nusprendė nesismulkinti ir į pagalbą skaičiuojant, kiek gi remontai kainuos, pasitelkė „Lamborghini“ autorizuoto serviso atstovus. Ir kaina tokia, kad, kaip teigia fakt.pl, „eilinį pilietį gali išversti iš klumpių“ – apie 300 tūkst. zlotų, arba 68 tūkst. eurų.

Per avariją buvo apgadintas buferis, dešinysis žibintas, rato arka ir variklio dangtis. Visa tai teks pakeisti, detalės būtų užsakomos pas gamintojus, jų tektų laukti, tad remontas užtruktų apie mėnesį ar net kiek ilgiau.

VIDEO: Sudaužytas „Lamborghini“ Varšuvoje

Vairuotojui teks susimokėti ir baudą, kurią už kelių eismo taisyklių pažeidimą jam skyrė policijos pareigūnai – 500 zlotų (apie 113 eurų), prie to pridėję ir šešis baudos balus. Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad mašina išvažiavo iš tos miesto dalies, kur leidžiama važinėti tik turintiems leidimus bei specialiajam transportui.

Ar tai dideli pinigai vairuotojui, nežinia. Kol kas niekur neskelbiama oficialių duomenų, nei kam automobilis priklauso, nei kas jį vairavo. Internautai spėlioja, kad tai naktinių klubų tinklo „Cocomo“ savininko ratai, kiti teigia mašiną matę Krokuvoje.

Panašių automobilių nuomotojai tvirtina, kad net ir išsinuomoti tokią „Lamborghini“ galėtų ne kiekvienas mirtingasis – paros nuomos kaina siekia 10 tūkst. zlotų (2,27 tūkst. eurų), taip pat reikalaujama mažiausiai 100 tūkst. zlotų (22,6 tūkst. eurų) užstato.

 „Facebook“ nuotr./Su „Lamborghini“ Varšuvos centre susidūrusi „Honda Accord“
„Facebook“ nuotr./Su „Lamborghini“ Varšuvos centre susidūrusi „Honda Accord“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius