Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autoavarijoje JAV žuvo ekscentriškasis geradaris „Betmenas“

Pasaulyje – vienu didvyriu mažiau. Jis buvo vadinamas 29-ojo kelio Betmenu. 51-erių Merilendo valstijos (JAV) gyventojas Lenny B. Robinsonas kelerius metus žavėjo ir vietos gyventojus, ir internautus. Tačiau neįprastas geradaris sekmadienį žuvo autoavarijoje, skelbia „The Washington Post“.
29-ojo kelio Betmenas
29-ojo kelio Betmenas

Sekmadienį vyras žuvo autoavarijoje, kai jį partrenkė kitas automobilis. Jo „betmenobilis“ sugedo pakeliui iš automobilių parodos. Sustojęs šalikelėje „Betmenas“ išlipo apžiūrėti variklio. Vyrą tuo metu partrenkė pro šalį važiavęs „Toyota Camry“ vairuotojas. L.B.Robinsonas žuvo įvykio vietoje.

L.B.Robinsonas Betmenu persirenginėjo ne tik dėl pramogos. Jis su šiuo kostiumu dažnai lankydavo vaikus ligoninėse – norėjo praskaidrinti vėžiu ir kitomis sunkiomis ligomis sergančių vaikų dienas. Jis atvykdavo ir su dovanomis – yra prisipažinęs, kad per metus Betmeno žaislams ir kitai atributikai išleidžia apie 25 tūkst. JAV dolerių.

„Atrodo, kad turiu pareigą, kuri peržengia normalaus žmogaus pareigas, – sakė jis 2012 m. – Ir ta pareiga yra būti su vaikais, palaikyti juos, priversti juos šypsotis.“

Net prieš pat mirtį jis pradžiugino vaikus – sustojo degalinėje, kur susitiko su šeima ir vaikams įteikė superherojaus atributikos.

„Betmenas“ išpopuliarėjo, kai buvo paviešinta vaizdo medžiaga iš policijos kameros – pareigūnai sustabdė jo juodąjį „Lamborghini“.

VIDEO: Betmentas Merilende

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius