Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių fanatikai „Bucket Club“ su šiltais orais atsisveikins Klaipėdoje

Turi kažkuo kitokį automobilį negu kiti? Jis gražus, gal žemas, o gal turi daug galios? Gal senas? Arba visiškai naujas? O gal net nevažiuojantis, pasislėpęs garaže? Atvežk, parodyk. Štai šitaip palydėti paskutines šiltas dienas Klaipėdoje kviečia automobilių klubus vienijanti bendruomenė „Bucket Club“.
„Bucket Club“
„Bucket Club“ / „Bucket Club“ nuotr.

Spalio 4-ą dieną vyksiantis sezono uždarymo renginys nebus eilinis susibūrimas automobilių stovėjimo aikštelėje. Renginio organizatoriai pasirūpino, kad dalyviai ne tik turėtų ką veikti, bet ir galėtų pasivaržyti tarpusavyje.

Savo automobiliais dalyviai galės rungtis dėl nominacijų – žemiausias automobilis, „Old School“ automobilis, automobilis su garsiausia išmetimo sistema, automobilis su gražiausiais ratlankiais.

„Bucket Club“ nuotr./„Bucket Club“
„Bucket Club“ nuotr./„Bucket Club“

Organizatoriai žada įvertinti ir tuos automobilius, prie kurių jų savininkai praleido ne vieną naktį garaže. Apie išskirtinių automobilių ruošimą, pomėgį bei darbų eigą papasakos ir patys jų vairuotojai.

Įsteigta ir „Stock“ nominacija, kurioje varžytis galės net ir „pilkas dyzelis“ – standartinis, gamyklinis automobilis be jokių modifikacijų.

Dalyviai taip galės varžytis talpiausio automobilio konkurse ir išsiaiškinti, kuris „bolidas“ gali tapti tikru „chebravežiu“.

Mėgstantiems automobilių sportą taip pat numatyta tam tikros veiklos. 20 norinčiųjų galės dalyvauti slalomo varžybose Kretingos motobolo trasoje.

Daugiau informacijos apie renginį galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius