Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bankoke pasirodė „Porsche Boxster“ taksi automobilis

Kol Niujorko taksistai ruošiasi persėsti į „Nissan NV200“ ar „Ford Transit Connect“, jų kolegos Bankoke, Tailando sostinėje pradeda dairytis į „Porsche“.
Bankoke pasirodė „Porsche Boxster“ taksi automobilis
Bankoke pasirodė „Porsche Boxster“ taksi automobilis / Kadras iš video siužeto

Na gerai, patys taksistai ten jokiais būdais nesugalvotų pirktis „Porsche“ ir naudoti ją darbui. Šis taksi spalvomis išmargintas „Boxster“ automobilis – „Samsung Galaxy S II“ telefono rinkodarinės kampanijos dalis.

„Samsung“ norėjo pademonstruoti, kad 200 tūkst. JAV dolerių kainuojantis „Porsche“ yra jokiais būdais netinkamas dirbti taksi, tai jų naujasis išmanusis telefonas tinkamas kiekvienam.

VIDEO: Taxi ปอร์เช่กลางสยาม ที่แท้ก็ Viral ของ Samsung

GAZAS.LT yra tekę būti Bankoke ir pasivažinėti jų taksi automobiliais. Reikia pasakyti, kad virš miesto pakabintomis magistralėmis jie važinėja neįtikėtinais greičiais. Mus vežęs apie 60 metų vairuotojas antra juosta skrido 140, o pro jo kairę pusę (eismas ten vyksta kita kryptimi) skrido niekuom neišsiskiriančios „Toyota Corolla“. Greičiai dideli. „Porsche“ tikrų idealiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius