Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benas „Stigas“ Collinsas įvardino penkis blogiausius jo vairuotus automobilius

Visi mes žinome kokiu dideliu fiasko baigėsi Beno Collinso pasirodymas vaidinant Stigą populiarioje televizijos laidoje „Top Gear“ (liet. Aukščiausia Pavara). Bet per tuos ilgus metus, kai jis slėpėsi po baltu Stigo šalmu, jam teko vairuoti ne vieną tuziną pačių greičiausių ir brangiausių automobilių. Štai kokius penkis jis įvardina pačiais prasčiausiais.
„Alfa Romeo 8C Competizione“
„Alfa Romeo 8C Competizione“ / Gamintojo nuotr.

Prasčiausių penketuke yra tikrai labai prastų automobilių. Su tuo galime sutikti ir mes. Bet vienas jo pasirinkimas labai stebina. Tai – „Alfa Romeo 8C Conpetizione“. Tikiuosi jis kalba apie jo sportiškumą, o ne apie išvaizdą, nes rimtai suabejotumėm jo sveiku protu.

Taigi, „Alfa 8C“ vienas. Kitas – „TVR Sagaris“ – britiškas superautomobilis iš rusų kontroliuojamos kompanijos. Jam nepatiko niekas – variklis, važiuoklė, suderinimas ir t. t. Pasak jo, jis laukinis, bet jo „žveriškumas“ yra niekam nenaudingas. Su juo nesusitvarko net profesionalai, ką jau kalbėti apie tipinius šio automobilio pirkėjus.

Taip pat šiame „anti-top“ penketuke – „Fiat Multipla“. Na, čia mes šimtu procentu su Benu sutinkame. Gal jis kažkam ir gražus, bet tas vienas iš šimto situacijos nekeičia. Net patys „Fiat“ pripažino jį kaip vieną didžiausių klaidų ir atnaujindami panaikino tą baisų surauktą antakį.

Su Benu sutinkame ir dar dėl vieno automobilio. Repo žvaigždžių taip mėgiamo „Cadillac Escalade“. „All show and no go“ sako Benas. Karnavalas ant ratų, kuris niekur važiuoti nenori. Gal su juo ir nereikia niekur važiuoti...

Na ir pabaigai, penktas automobilis. „Dodge Charger“. Šį pavadinimą nešiojantis automobilis turėtų būti gerokai geresnis. Dabar gi, jis velniškai sunkus, jo pavarų dėžė jungia pavaras kada nori ir kaip nori, o su „Charger“ pavadinimu reikėtų skaitytis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius