Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bradas Pittas turėtų prisijungti prie Tomo Cruise'o filme apie Le Mano 24 val. lenktynes

Dokumentikos prieskonių turintys filmai apie automobilių sportą populiarėja. Prieš kelerius metus didžiulio populiarumo sulaukė filmas apie legendinio F-1 lenktynininko Ayrtono Sennos gyvenimą, pavadintas „Senna“, o šiemet pasirodęs filmas „Lenktynės“ (angl. „Rush“) sulaukia milijonų žiūrovų viso pasaulio kino salėse.
Aktorius Bradas Pittas (2008 m.)
Aktorius Bradas Pittas / „Scanpix“ nuotr.

Filmas „Lenktynės“ pasakoja apie įnirtingiausią aštuntojo dešimtmečio kovą tarp dviejų F-1 pilotų: preciziško ir pedantiško Niki Laudos bei plevėsos Jameso Hunto. Dviejų radikaliai skirtingų charakterių kova dėl vieno tikslo užbūrė daugelį žiūrovų ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje.

Netrukus po paskelbimo apie „Lenktynių“ kūrimą, prasidėjo kalbos apie Le Mano 24 val. lenktynių kovų septintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje perkėlimą į ekranus. Naujasis Josepho Kosinski režisuojamas filmas „Go like hell“ kino teatruose turėtų pasirodyti 2015-aisiais.

Jame bus vaizduojama kova prestižiškiausiose ilgų distancijų lenktynėse pasaulyje tarp dviejų gamintojų: „Ford“ bei „Ferrari“. Šios kovos kulminacija buvo 1966-ieji, kai JAV automobilių gamintojas „Ford“ pirmą kartą istorijoje nugalėjo Le Mano 24 val. lenktynėse.

Vieną pagrindinių vaidmenų filme atliks Tomas Cruise'as – jis įkūnys Carrollą Shelby, tuometinį „Ford“ komandos vadovą. Prieš pat Kalėdas buvo pranešta, kad prie filmo kūrybinės grupės turėtų prisijungti ir kita Holivudo superžvaigždė – Bradas Pittas. Kuri rolė bus patikėta jam, kol kas neatskleidžiama.

VIDEO: Le Mano lenktynės 1966-aisiais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius