Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britė vairavimo teorijos egzamino neišlaikė net iš 110 karto

Viena Didžiosios Britanijos gyventoja pretenduoja į blogiausios pasaulio vairuotojos titulą. 28 m. mergina iš Sadarko vairavimo teorijos egzaminą jau laikė 110 kartų, tačiau jai taip ir nepasisekė jo išlaikyti, rašo dailymail.co.uk, remdamasis Didžiosios Britanijos vairavimo standartų agentūros duomenimis.
Pikta vairuotoja
Vairuotoja / 123RF nuotr.

Teorijos egzaminas Didžiojoje Britanijoje panašus kaip Lietuvoje. Jį sudaro testas ir rizikos suvokimo užduotys. Iš pirmo karto šį egzaminą išlaiko 65,4 proc. britų.

Tačiau 28 m. britei iš Sadarko, užduotys vis pasirodo per sunkios. Egzamino ji neišlaikė net iš 110 kartų.

Vieną kartą laikyti teorijos egzaminą Didžiojoje Britanijoje kainuoja 31 svarą (apie 120 litų), taigi mergina bandydama gauti vairuotojo pažymėjimą jau išleido 3,4 tūkst. svarų.

Nežinia, kokio amžiaus ši britė pradėjo bandyti laikyti teorijos egzaminą. Jei į pirmą egzaminą britė nuėjo būdama septyniolikos – anksčiausiai, kai tai daryti leidžiama – tai vėliau jį bandydavo laikyti mažiausiai po 10 kartų per metus.

Po to, kai galiausiai išlaikys teorijos egzaminą, kad gautų vairuotojo pažymėjimą mergina dar turės įveikti praktinį vairavimo patikrinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius