Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų geltonoji spauda praneša – Jeremy Clarksonas neištikimas savo žmonai

Visų pirma, atsiprašome, kad užsiimame geltonajai spaudai būdingomis temomis. Bet šios žinios praleisti negalime – juk kalbame apie patį populiariausią personažą automobilių pasaulyje.
Jeremy Clarksonas
Jeremy Clarksonas / Stop kadras iš video siužeto

Taigi, Jeremy Clarksonas rezga romaną. Tokia žinutė pasirodė Britų tabloiduose, o kaip įrodymai pateikiami faktai, jog liudininkai matė jį su žavia dama įvairiose vietose. O taip pat – dalinantis vienu viešbučio kambariu.

Žavi dama, apie kurią kalbama, yra „Top Gear World Tour“ turo prodiuserio asistentė 42 metų Phillipa Sage. Pasak šaltinių, su Phillipa Jeremy dalinosi vienu viešbučio kambariu Australijoje ir Norvegijoje.

Pats Jeremy šią komentuoja kaip nesąmonę, o save pavadino „sekančiu Tigeriu Woodsu“. Tuo tarpu Phillipa komentaras buvo kiek įdomesnis – pasak jos, „Top Gear“ turo metu personalas dažnai dalinasi vienu kambariu. Įdomu.

Nenuostabu, kad „Top Gear“ prodiuseriai šios istorijos nekomentuoja. Jie užsiėmę taisydami dar kelis karštus taškus – gerindami santykius su Meksikos ambasada Didžiojoje Britanijoje po laidoje nuskambėjusių įžeidimų ambasadoriaus kryptimi ir ruošiasi teismo procesui su „Tesla“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius