Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dienos radinys: „Subaru Impreza WRX“ už 20 tūkst.

Turbūt mes ne vieninteliai kiekvieną dieną peržiūrime autoplius.lt skelbimus ieškodami savo svajonių automobilio. Šiandien, per pusnis atvykę į darbus, jį radome – „Subaru Impreza WRX“.
2002 metų „Subaru Impreza WRX“
2002 metų „Subaru Impreza WRX“ / Autoplius.lt nuotr.

Už dvidešimt tūkstančių litų pardavėjas siūlo įsigyti puikiai prižiūrėtą 2002 metų WRX universalo kėbulu. Mums atrodo, kad tai – puikus pasiūlymas. Universalo kėbulas gal ir atima ralio mašinoms būdingą išvaizdą, bet praktiškumo tikrai prideda – tilps ir snieglentė ir slidės. Jei kas netilps – yra stogo bagažinė.

Kaip ir visi „Impreza“ automobiliai, šis varomas opoziciniu benzininiu varikliu. Bet, skirtingai nei silpnosios 1,6 litro modifikacijos, WRX modelis komplektuojamas su 2 litrų varikliu ir turbina. Rezultatas – per legendinę visų keturių varomų ratų sistemą į kelią jis spiriasi su 227 AG. 1361 kg sveriančiam automobiliui šios galios pakanka iki 100 km/h įsibėgėti per penkias sekundes.

Jei vairuojate dyzelinį ketvirtos ar penktos kartos Golfą, ar BMW 320d – pagalvokite ar nenorėtumėte jo iškeisti į šį „Subaru“. Pardavėjas pasiruošęs deryboms.

Autoplius.lt skelbimą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius