Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gei gyventojams pabodo turistų juokai, jie rengiasi keisti miestelio pavadinimą

Keletas žmonių gali atpažinti Gei (angl. Gay), kaip nedidelį ir jaukų miestelį, bet daugeliui – tai miestelis su juokingu pavadinimu. Panašu, jog šio miestelio gyventojams šie juokai nusibodo ir jie nusprendė pakeisti miestelio pavadinimą.
Homoseksualų eitynės
Homoseksualų eitynės / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo Nationalreport.net, vietiniams gyventojams nusibodo stebėti, kaip keliautojai sustoja prie miestelio pavadinimo ženklo nusifotografuoti.

Šiuolaikiniame pasaulyje homoseksualumo tema yra dažnai liečiama, daugelis žmonių, net nesusimąsto apie gražų ir jaukų miestelį – praktiškai visi įsivaizduoja miestelį su vaivorykštės spalvų vėliavomis.

Renkasi iš dviejų pavadinimų

„Mes esame mažas miestelis, bet mes religingi ir dori. Taip pat esame konservatyvus miestas, todėl toliau nenorime su tuo taikstytis. Mes nesame Atlanta (miestas JAV), kur galite vaikščioti ir mojuoti vaivorykštės spalvos vėliavomis”, – teigė Gei miesto meras Džonas Adamsas.

Mieste jau svarstoma apie pavadinimo keitimą. Kadangi miestelis yra mažas, jame nėra miesto rotušės, todėl susirinkimai vyksta mero namuose. Miesto gyventojai labai vieningi, kai buvo iškeltas klausimas pavadinimo keitimui, bet išrenkant naująjį pavadinimą – kilo nesutarimai. Galiausiai buvo apsistota ties dviem pavadinimais – Santorumu ir Areolu.

Tokių priemonių imasi ne pirmi

Kadangi gyventojai dar galutinai neapsisprendė dėl miestelio vardo, kitą savaitę įvyks kitas surinkimas, kuriame bus išrinktas naujasis pavadinimas, bent jau taip tikisi miesto meras. Jis neatsakė, kiek kainuos pavadinimo keitimas, viskas ką jis pasakė, tai: „Dar per anksti spėlioti“.

Šis miestelis nėra pirmasis, kuris nusprendė pasikeisti pavadinimą. Reinbou Sitis (angl. Rainbow City) Alabamoje paskelbė, jog pakeitė pavadinimą. Yra gandų, kad Geivilis (anlg. Gayville) Pietų Dakotoje, taip pat svarstys apie pokyčius kitų metų pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius