Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Geriausias Lietuvos vairuotojas 2010“. Hamletiški klausimai

Pirmajame šiųmetinio konkurso „Geriausias Lietuvos vairuotojas“ etape Vilniuje buvo paliesta neišsenkanti automobilininkų diskusijų tema: „kas geriau vairuoja – vyrai ar moterys?“.
Kadras iš GLV Vilniaus atapo
Kadras iš GLV Vilniaus atapo

Po teorinio egzamino rinkimuose dalyvauti pasiryžusi TV laidų vedėja Živilė Vaškytė guodėsi, esą „klausimai buvo nemoteriški“. Tačiau bet kurio automobilinio nesusipratimo aukoms nėra jokio skirtumo, kas išprovokavo incidentą ­– vyras ar moteris. Svarbu kokių spragų automobilio valdymo, aplinkos suvokimo ar  Kelių eismo taisyklių žiniose turi vairuotojas. Faktas, kad tai universali, lyties neturinti problema, todėl iš tiesų prastą vairavimą nekorektiška vadinti „bobišku“. Nebent visus gatvėse sumaištį sėjančius vyrus iš „kelių erelių“ perkrikštijus į „kelių bobas“, atgrąsus epitetas turėtų didesnį prevensinį poveikį. 

Šiuos išvedžiojimus patvirtino ir konkurso „Geriausias Lietuvos vairuotojas“ pirmajame etape dalyvausios merginos. Dalis jų darė mažiau klaidų atsakinėdamos į teorinius klausimus ir beveik niekuo nenusileido vyrams slalomo trasoje.

Ar pavyks kuriai nors damai iškovoti pergalę superfinale? Atsakymus sužinosime jau spalio 10-ąją.

 

VIDEO: 15min.lt „Geriausias Lietuvos vairuotojas 2010" Vilniaus etapas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius