Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijoje ieškomas darbuotojas, galintis vairuoti superautomobilius. Pavyzdžiui, „Ferrari“ ar „Bugatti“

Susidomėjote? „Britain's repaircar“ šiuo metu ieško darbuotojo, galinčio įvairių žmonių superautomobilius nuvaryti į servisus apžiūroms bei patikrinimams. Juk tokius automobilius dažniausiai perka žmonės, neturintys laiko varyti savo mašinų į specializuotus servisus, kurių kiekį Europoje neretai galima suskaičiuoti vienos rankos pirštais.
 „Ferrari 458 Italia“
„Ferrari 458 Italia“

Juk galimybė iš Anglijos į Prancūziją nuvairuoti „Bugatti Veyron“ skamba viliojančiai, ar ne? Žinoma, po apžiūros ar kitų serviso paslaugų automobilį dar reikėtų parvairuoti atgal. Tačiau yra keletas „bet“.

Visų pirma, nuvairavus automobilį į specializuotą servisą, namo grįžti reiktų viešuoju transportu. Vykstant pasiimti mašinos, vėlgi tektų pasinaudoti autobusu ar traukiniu.

Tačiau čia yra maža problema: turbūt daugelis kelias ar keliolika valandų pasivažinėtų autobusu mainais į galimybę valandą vairuoti „Bugatti Veyron“. Juolab kad viešojo transporto išlaidos – apmokamos „Britain's repaircar“.

Kitas „bet“ – reikalavimai tokiam darbui. Penkerių metų vairavimo stažo kasdien naudojant „Ford Focus“ tikrai neužteks – reikalinga bent dešimties metų patirtis dirbant su brangiais ir galingais automobiliais. Pavyzdžiui, Jeremy Clarksonas iš „Top Gear“ tokiam darbui tiktų puikiai. Nors jis gal ir nebūtų pati geriausia kandidatūra – kompanijos ieškomas žmogus privalo neturėti jokių nusižengimų kelių eismo taisyklėms.

„Tai – labai specialių įgūdžių reikalaujantis darbas. Būsimasis superautomobilių vairuotojas turi ne tik puikiai valdyti įvairias transporto priemones, bet ir turėti gerus bendravimo įgūdžius. Šis darbas tikrai nėra skirtas gatvės „lenktynininkams“, svajojantiems kada nors pasėdėti prie galingesnių nei 500 AG automobilių vairo“, – teigiama darbo skelbime.

Jeigu pasiūlymas sudomino, bandyti laimę galite čia.

Tiesa, pamiršome paminėti atlyginimą – metinė alga už šį darbą siektų maždaug 30 tūkst. Didžiosios Britanijos svarų sterlingų. Pavertus litais, ši suma būtų apie 115 tūkst.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius