Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV prezidento Baracko Obamos neįveikiamas automobilis Airijoje susidūrė su neįveikiama kliūtimi

JAV prezidento Baracko Obamos neperšaunamas žvėrimi vadinamas automobilis „Cadillac“ neįveikė kliūties prie Amerikos ambasados Dubline – nepravažiavo per vartų slenkstį, pirmadienį pranešė valstybinis radijas RTE.
Baracko Obamos „Cadillac“
Baracko Obamos „Cadillac“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmieji prezidentiniame korteže važiavę automobiliai nesunkiai išvažiavo iš mašinų stovėjimo aikštelės, esančios po pastatų kompleksu Bolsbridže, ir be jokių trikdžių pravažiavo pro vartus, tačiau „žvėris“ kliūties neįveikė ir įstrigo ant pakylos.

„Žvėriui“ pajudėjus, staiga pasigirdo garsus smūgis, metalas trenkėsi į metalą, pasigirdo traškesys bei džeržgimas ir automobilis įstrigo“, – sakė radijo komentatorius.

Pasirodė, kad mašinos dugnas užkliuvo už išsikišusio metalinio strypo, reikalingo vartams uždaryti, sakė žurnalistas.

Pasak jo, prezidentas ir jo sutuoktinė Michelle liko automobilyje, kol saugumo ir policijos pareigūnai bėgiojo aplink įstrigusį limuziną.

Vėliau B.Obamai su žmona teko persėsti į kitą automobilį ir juo važiuoti iki „Marine Force One“ sraigtasparnio, kuris turėjo nuskraidinti į Manigalo kaimą, iš kurio yra kilęs vienas prezidento protėvis.

Specialiai JAV prezidentui sukurtas automobilis yra atsparus bet kokiems galimiems išpuoliams.

JAV prezidentas Airijoje pradeda savo savaitės kelionę po Europą, kurios metu lankysis Britanijoje, Prancūzijoje vyksiančiame Didžiojo aštuoneto šalių viršūnių susitikime ir Lenkijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius