Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 17 /2014 03 18

Kelyje Vilnius–Kaunas naktį buvo stabdomas eismas

Apie vidurnaktį kelio Vilnius–Kaunas 82-ame kilometre bus laikinai uždraustas eismas vykdant apvirtusio vilkiko iškėlimo darbus, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.
Avarija greitkelyje
Avarija greitkelyje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Papildyta 6.09 val. Antradienio rytą Automobilių kelių direkcija pranešė, kad nebėra eismo ribojimo magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda 82 km. Eismas buvo ribojamas dėl naktį iš sekmadienio į pirmadienį apvirtusio vilkiko eismo įvykio padarinių šalinimo.

Apvirto vilkikas

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį apvirtus vilkikui, išsiliejo gabentas krovinys ir kuras. Pirmadienio vakarą abiem kryptimis susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis, greitis ribojamas iki 70 km/val.

15min.lt pirmadienį rašė, jog apie nelaimę pranešta apie 1:30 valandą nakties. Kelyje Vilnius–Kaunas, Vilniaus kryptimi netoli Rumšiškių, apvirto baltarusio vairuojamas krovininis automobilis „Mercedes-Benz“, iš transporto priemonės bėgo degalai.

Vilkikas, cisternoje vežęs 26 tonas aliejaus, buvo apvirtęs skiriamojoje juostoje. Iš degalų bako ant važiuojamosios kelio dalies Vilniaus kryptimi 100 m ruože buvo išsiliejęs dyzelinas, o Kauno kryptimi – 100 m ruože išsiliejęs aliejus. Taip pat avarijos metu buvo nuverstas ir apšvietimo stulpas, kuris nuvirtęs užtvėrė kelią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius