Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje galima bus išbandyti „Easy drift“ – šoninį slydimą bet kokiu automobiliu

Šoninis slydimas populiarėja visame pasaulyje. Lietuvoje šiemet vyksta kaip niekada daug šoninio slydimo varžybų, o „Laisvalaikio dovanos“ siūlo išbandyti „driftą“ kiek netikėtu būdu, kuris vadinasi „Easy drift“.
Temos: 1 Driftas

Šio veiksmo principas – ant automobilio ratų užmontuojami 4 ratų gaubtai – žiedai. Tada mašina tampa sunkiau valdoma ir, net ir važiuodama nedideliu greičiu, pradeda slysti, tarsi važiuotų ant itin slidžios kelio dangos.

Naujoji sistema parduodama Prancūzijoje, Airijoje, JAV, Kinijoje, Austrijoje, Dubajus, JAE, Ispanijoje, Čekijoje ir Beniliukso šalyse. Netrukus išbandyti naująjį „driftą“ bus galima ir Lietuvoje.

DTS naudoja ne tik vairavimo mokyklos, mokydamos vairuotojus nepasimesti stresinėse situacijose, drifto mokyklos, siūlydamos ekstremalias pramogas, bet ir policija, renginių organizatoriai, kaskadininkai, atlikdami įvairius triukus filmuose.

„Easy drift“ galima naudoti ant bet kokios dangos, santykinai mažose aikštelėse, nes išvystomas greitis nėra didelis, o pramoga nesukelia jokio papildomo triukšmo ir neigiamo poveikio kelio dangai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius