Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos „Vespos“ klubas uždaro sezoną

Šį šeštadienį Vilniuje Lietuvos „Vespos“ klubas susirinks palydėti 2011 m. sezoną. Jau penktąjį kartą klubas kviečia visus susirinkti Vilniaus rotušės aikštėje ir simboliškai paminėti 2011 m. sezono uždarymą.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Tomo Lukšio/BFL nuotr.
Temos: 1 „Vespa“

Lietuvos „Vespų“ savininkai jau šį šeštadienį, spalio 1 d., 15 val. rinksis prie Vilniaus rotušės. O visus miestiečius ir miesto svečius kviečiame ateiti kartu džiaugtis gera nuotaika, fotografuotis, susipažinti su motoroleriais „Vespa“, jų atsiradimo istorija ir savininkais.

Pasišnekučiavę „Vespų“ savininkai surengs parodomąjį paradą aplink Rotušės aikštę ir pasuks Vilniaus gatvių vingiais aplankyti svetingumu besidalinančių draugų. Šiemet numatyta padegustuoti itališkos duonos Dominikonų g. esančioje „Itališkoje kepyklėlėje“, sužinoti įdomybių apie tikrą kavą padės „Vapiano“ baristos, o „Fiorentino“ restorano kiemelyje šalia vaišių Italų kultūros centras praves italų kalbos pamokėles ir supažindins su savo veikla. Povakaris prasidės 22 val. „Coco restobar“ kartu su daug itališkos muzikos.

Daugiau apie renginį ir jo programą galima rasti Lietuvos „Vespos“ klubo tinklalapyje www.vespaclub.lt ir klubo feisbuko profilyje.

Event: http://www.facebook.com/event.php?eid=262091560488909
VespaLT: http://www.facebook.com/vespalt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius