Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojo „Nissan Note“ savininkai savo automobilį galės paversti agresyvesniu

Ženevoje pristatytas naujos kartos „Nissan Note“ yra daug pikčiau atrodantis automobilis už savo pirmtaką, tačiau kai kuriems vairuotojams tokių gamintojo pastangų neužtenka. Galbūt jų nuomonę pakeis automobilių tobulinimo kompanija iš Japonijos „Impul“?
„Nissan Note“ su „Impul“ paketu
„Nissan Note“ su „Impul“ paketu / Gamintojo nuotr.

Japonai naujos kartos „Note“ vienatūriui sukūrė specialų kosmetinį paketą, su kuriuo šis modelis atrodys gerokai agresyvesnis.

Automobilis tiek savo forma, tiek papildomu paketu šiek tiek primena „Mugen“ kompanijos patobulintą „Honda Jazz“. Nors ir į tokius modelius Lietuvos auksarankiai nežiūri, japonai įrodo, kad tokie automobiliai gali atrodyti labai patraukliai.

„Impul“ siūlo įsigyti pilną kėbulo apdailos paketą, naujus 17 colių ratus, žemesnes spyruokles bei kietesnius pakabos elementus. Automobilių tobulinimo specialistai už tam tikrą mokestį gali padidinti ir „Note“ variklio galią, tačiau tikėtis stebinančio dinamikos pokyčio nereikėtų.

Visgi, net ir po didelių investicijų, tai liks tik graži šeimyninė mašina – tikrai ne lenktynininko ginklas „Fast Lap“ varžybų rekordams gerinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius