Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 10 /12:33

„Need For Speed“ kino filmo filmavimo aikštelėje pastebėti rečiausi superautomobiliai ir pigios jų kopijos

Tikriausiai kiekvienas automobilių entuziastas puikiai žinot tokią kompiuterinių žaidimų seriją „Need For Speed“. Puikia grafika, arkadiniu valdymu bei nuostabiais garsų efektais pasižymintis žaidimas tikrai turi savo gerbėjų ratą, tačiau jų džiaugsmui „Dreamworks“ kompanija ruošia „Need For Speed“ filmą.
„Koenigsegg Agera R“ bei „McLaren P1“
„Koenigsegg Agera R“ bei „McLaren P1“ / „Facebook“ nuotr.
Temos: 1 „Koenigsegg“

Jungtinėse Amerikos Valstijose kaip tik vyksta šio filmo filmavimo procesas. Ne vienas žmogus pastebėjo ir sugebėjo nufotografuoti automobilius, kuriais aktoriai šiame filme lakstys.

Tarp jų yra šerifo atributika papuoštas „Spania GTA“, itin retas „Lamborghini Sesto Elemento“, „McLaren P1“ bei pora „Dodge Charger“ policijos automobilių . Tačiau labiausiai dėmesys kliūna už „Koenigsegg Agera R“ kopijos.

Facebook nuotr./Lamborghini Sesto Elemento
„Facebook“ nuotr./„Lamborghini Sesto Elemento“

Iš pirmo žvilgsnio, galbūt automobilis atrodo visai padoriai, tačiau pernelyg maži ratlankiai su siauromis padangomis verčia manyti, kad šio monstro galinių ratų tikrai nesuka V8 jėgainė su dviem turbokompresoriais, generuojanti virš tūkstančio arklio galių. Ką jau kalbėti apie durų atidarymo mechanizmą, kuris yra visiškai kitoks nei turėtų būti – „Koenigsegg Agera R“ modelio durys įmantriu būdu pasikelia į viršų, o ne atsidaro, kaip įprastame automobilyje.

Kad ir kaip būtų, tokie filmų kūrėjų veiksmai yra visiškai suprantami bei pateisinami – kažin ar protinga būtų įsigyti vieną iš nedaugelio „Agera R“ automobilį ir filmuoti, kaip jis ramstosi su kitais, ne ką pigesniais superautomobiliais.

Reddit nuotr./Koenigsegg Agera R kopija
Reddit nuotr./„Koenigsegg Agera R“ kopija

Atnaujinta 12:33: Vienas „Reddit“ socialinio tinklapio lankytojas išplatino daugiau nuotraukų iš „Need For Speed“ filmavimo aikštelės. Vienoje iš jų pastebimas „Bugatti Veyron Super Sport“, tuo tarpu kitose labai aiškiai parodyta „Koenigsegg Agera R“ kopija.

Virš pastarojo automobilio variklio skyriaus sumontuota papildoma sėdynė su vairu bei pedalais – matyt tai yra tikrų tikriausias kaskadininko „darbo kabinetas“. Kitaip sakant, kol aktoriai „demonstruos“ puikius savo vairavimo įgūdžius, iš tikrųjų automobilį valdys patyręs profesionalas. Panašiai buvo filmuojama naujausia Jameso Bondo dalis, tik šiame filme ant „Land Rover“ visureigio stogo savo vairavimo įgūdžius rodė buvęs „Top Gear“ laidos Stigas, Benas Collinsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius