Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįtikėtinai pigiai benziną pardavinėjančios Klaipėdos degalinės savininkas atskleidė paslaptį

Naujienų portalo skaitytojai negali atsistebėti, kaip sparčiai krenta degalų kainos. Žvelgdami į vienos pajūrio dagalinės švieslentę vairuotojai trina akis ir fiksuodami jas nuotraukose skuba dalintis su naujienų portalo www.15min.lt skaitytojais.
Pajūrio vairuotojus stebina iki stulbinamų žemumų nukritusios degalų kainos
Pajūrio vairuotojus stebina iki stulbinamų žemumų nukritusios degalų kainos / Skaitytojų nuotr.

Kodėl degalinių tinklo „Jozita“ švieslentėje kainos krenta sparčiau, nei kitose degalinėse, paaiškino jos savininkas Jonas Jokubauskis. Pasirodo, jo valdomose degalinėse neįmanoma atsiskaityti banko kortele. Atsisakius banko paslaugų ir priimant tik grynaisiais, verslininko skaičiavimu, nuo kiekvieno degalų litro sutaupoma 10 ct. Tai ir nulemia žemesnę degalų kainą, nei kitose degalinėse. 

Kita priežastis – nuolaidų kortelės. Jų žemomis degalų kainomis vairuotojus nustebinusi degalinė nedalina. Visi klientai degalus čia perka vienoda kaina.

Vis dėlto tokią pigesnių degalų formulę pateikiantis J.Jokubauskis ne kartą buvo patekęs į kontrolierių taikiklį. Ir mokesčių inspekcijai, ir muitininkams degalinių tinklo veikla pasirodė įtartina.

Rudenį buvo sulaikytas iš Mažeikių į degalinių tinklą gabentas 150 000 litų vertės degalų krovinys. Tačiau po patikros jis buvo paleistas, o degalus leista realizuoti bendrovės degalinėse Klaipėdoje, Šilalėje, Šilutėje, Raseiniuose ir Kaune.

Klaipėdoje mažomis degalų kainomis garsėjanti degalinė antradienį nustebino net ir visko mačiusius vairuotojus. Joje antradienį A98 ir A95 benzino litrą galima įsipilti jau mažiau nei už 4 litus. Tokių kainų Lietuvoje nebuvo nuo 2010 metų. A98 benzino litras kainavo 3,95 lito, o A95 – 3,89 lito.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius