Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepatenkintas sunkiomis darbo sąlygomis „Fiat“ gamykloje darbuotojas Serbijoje subraižė 31 automobilio kėbulą

Serbijoje, Kragujevaco mieste pastatytoje „Fiat“ surinkimo gamykloje kilo skandalas. Vienas darbuotojas nepatenkintas darbo sąlygomis su atsuktuvu subraižė 31 „Fiat 500L“ kėbulą. Tai – savotiškas jo kerštas prieš ilgas darbo dienas, kurių metu vadovybė draudžia net keliskart išeiti parūkyti.
„Fiat 500L“ surinkimo linija Serbijoje
„Fiat 500L“ surinkimo linija Serbijoje / „Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad serbas atsuktuvu ant vienatūrių kėbulų prirašė daugybę keiksmažodžių. Neatskleidžiama, kokią tikslią frazę vyras „išgraviruodavo“ ant itališkų automobilių, tačiau visi žodžiai neabejotinai buvo adresuoti ne kam kitam, o jo vadovams. Tikėtina, kad tai – visai neseniai vykusių nesutarimų tarp darbuotojų ir valdžios pasekmės.

„Panašu, kad visi automobiliai yra apgadinto to paties darbuotojo – toks įtarimas kyla pastebėjus vienodą raštą. Tai – vyresnio amžiaus žmogus. Jaunimas lengviau susitaiko su mintim, kad darbas bus sunkus. Darbuotojai čia dirba net trejomis pamainomis, o neskaitant didelio vadovybės spaudimo, mėnesinis jų atlyginimas siekia  vos 34 tūkst. dinarų (apie 1050 Lt)“, – teigia „Fiat Automobili Srbija“ prezidentas Zoranas Mihajlovic.

Pranešama, kad „Fiat“ pradėjo tyrimą, siekdami išsiaiškinti, kas tiksliai išniekino 31 automobilį šioje surinkimo gamykloje. Visi nukentėję „Fiat 500L“ turės būti išardyti, sutvarkyti ir surinkti atgal.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius