Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netoli Oro uosto atidaryta nauja savitarnos automobilių plovykla

Vilniuje, Dariaus ir Girėno g., ketvirtadienį atidaryta nauja „Švaros brolių“ savitarnos plovykla. Tai antroji bekontaktė, šepečių neturinti įmonės savitarnos plovykla Vilniuje.
„Švaros broliai“ bekontaktės savitarnos plovyklos atidarymas
„Švaros broliai“ bekontaktės savitarnos plovyklos atidarymas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Atidaryme apsilankė ne tik lojaliausi „Švaros brolių“ klientai, įžymybės, bet ir legendiniai Lietuvos lenktynininkai – bekelės lenktynininkas, vienas garsiausių Lietuvos mechanikų Darius Biesevičius bei labiausiai patyręs ir tituluočiausias dykumų ralio atstovas Antanas Juknevičius. 

Į atidarymo šventę visi greičio profesionalai atvyko su savo lenktyniniais automobiliais. D. Biesevičius svečiams pademonstravo kitų metų Dakaro raliui parengtą „Seat Leone”. Tai pirmasis Lietuvoje sukurtas automobilis, kuris gali būti naudojamas ateinančių metų Dakaro ralyje. A. Juknevičius taip pat atvyko su dviem šiemet ir pernai Dakaro raliuose dalyvavusiais automobiliais „Toyota FJ Cruiser“ ir „Toyota Hilux – Mebar“.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Švaros broliai“ bekontaktės savitarnos plovyklos atidarymas
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Švaros broliai“ bekontaktės savitarnos plovyklos atidarymas

Kaip pasakojo UAB „Švaros broliai“ Automobilių švaros departamento direktorius Naurimas Gringis, bekontaktė plovyklos technologija užtikrina ne tik greitą ir kokybišką, bet ir itin saugų automobilio plovimą.

„Vietoj kempinių ir šepečių, galinčių pažeisti kėbulo dažus ir laką, yra naudojamas aukštas slėgis su vandeniu, kuriame yra ne tik valymo priemonė, bet ir aktyvios mikrogranulės, kurios garantuoja kokybiškesnį nuplovimą Tai ypač svarbu ir brangiai kainuojantiems sportiniams automobiliams. Be to, gerai prižiūrimas ir švarus automobilis tarnauja ilgiau, kas aktualu kiekvienam automobilio savininkui“, – teigė N. Gringis. 

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Švaros broliai“ bekontaktės savitarnos plovyklos atidarymas
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Švaros broliai“ bekontaktės savitarnos plovyklos atidarymas

Plovyklos teritorijoje bus galima ne tik nuplauti automobilio išorę, bet ir pasinaudoti dulkių siurbliu, pripūsti padangas ir papildyti langų apiplovimo skysčio bakelį. Greta yra ir automatinė plovykla, „Neste“ degalinė bei autoservisas.

Išskirtinis šios plovyklos atributas – eurai. Priešingai nei daugelyje jau egzistuojančių plovyklų, čia nereikia mesti jokių žetonų – juos atstoja eurų monetos. Jeigu turima tik popierinių eurų, juos galima išsikeisti į monetas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius