Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pabrangus mokėjimams, sutriko „mParking Lietuva“ programėlės veikla

Vilniuje nuo kovo 1 d. ženkliai išaugo automobilių stovėjimo kaina Senamiestyje esančiose mėlynojoje ir raudonojoje zonose, o kai kurios zonos gerokai išsiplėtė. Su pokyčiais nesusitvarkė programėlė „mParking Lietuva“, kuria galima atsiskaityti už stovėjimą visuose Lietuvos miestuose.
„mParking Lietuva“
„mParking Lietuva“

Atsiskaityti už stovėjimą Vilniuje programėle bandantiems žmonėms vietoje patvirtinimo apie mokėjimą telefono ekrane pasirodo klaidos kodas, o pats mokėjimas nepavyksta.

„m.Parking“
„m.Parking“

Vilniaus savivaldybės sukurta programėlė „m.Parking“ veikia be nesklandumų – duomenys joje buvo atnaujinti laiku.

Nuo kovo 1-osios Vilniaus raudonojoje zonoje valanda stovėjimo kainuoja 1,5 Eur (anksčiau – 0,9 Eur), o mėlynojoje – 2,5 Eur (buvo 1,8 Eur).

Pirmąją pavasario dieną taip pat gerokai išsiplėtė stovėjimo zonos. Pati brangiausia Vilniuje mėlynoji zona iš Vokiečių g., Rotušės bei Katedros prieigų išsiplėtė į didelę dalį senamiesčio: Vilniaus, Totorių, Liejyklos ir kitas gatves. Visas Žvėryno rajonas taip pat pažymėtas žaliąja zona, tačiau stovėjimas čia dar bent pusmetį išliks nemokamas.

Kartu su trumpalaikiu stovėjimu augo ir ilgalaikio parkingo kainos. Ypatingai pabrango metiniai leidimai elektromobiliams: iki šiol kainavę kiek daugiau nei 4 eurus, dabar jie kainuoja 40 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius