Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje japoniškų automobilių gerbėjai neliko abejingi sunkiau gyvenantiems vaikams

Dar visai neseniai Panevėžyje veiklą pradėjęs „Japonų klubas“, vienijantis japoniškais automobiliais važinėjančius entuziastus, jau pasižymėjo gerais darbais visuomenei. Būrys panevėžiečių apsilankė „Šeimos namuose“, kurs dovanomis ir savo automobiliais pradžiugino ten gyvenančias šeimas.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

Idėja aplankyti ir pradžiuginti vaikus kilo vienam iš klubo pradininkų Andriui. „Mazda MX-3“ vairuojantis panevėžietis džiaugėsi, kad tokią mintį palaikė visi klubo nariai.

Prie akcijos prisijungę miestelėnai netrukus pradėjo kaupti dovanas „Šeimos namų“ gyventojams ir netrukus įvairūs rūbai bei žaislai jau gulė į dėžes.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Įvairių dovanų buvo surinkta per 15 dėžių, o lauktuvių kraitį papildė saldumynai. „Japonų klubo“ nariai tvirtina, kad jaunieji „Šeimos namų“ gyventojai taip pat norėjo susipažinti ir su automobiliais.

Kad laikas neprailgtų, buvo surengtas ir piešinių konkursas bei paruoštos lengvos kelių eismo taisyklių užduotys.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

„Kalbėjome, žaidėme su vaikais. Jie apžiūrinėjo mūsų automobilius. Norintiems leidome ir paspausti akseleratorių, apžiūrėti automobilius iš arčiau. Taip pat atvežėme ir saldumynų bei šiek tiek kasdieniškų ir būtinų rubelių. Norime, kad vaikai būtų drausimingi gatvėse, todėl patikrinome jų žinias spręsdami kelių eismo taisyklių testus. Piešinių konkursas taip pat pavyko – jame dalyvavo ne tik vaikai“, – akcijos sėkme džiaugėsi „Japonų klubo“ narys Andrius.

Vaikams nuotaiką taip pat praskaidrino ir „Japonų klubo“ nariai Vilius ir Vaiva, kurie į renginį atsivėžė kelis haskių veislės šunis. Šie panevėžiečiai dalyvauja šunų kinkinių varžybose ir atstovauja „Vilko dvasios“ komandai.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

„Šeimos namuose“ mus tikrai labai šiltai priėmė ir džiaugiuosi, kad gavosi dviguba šventė. Patiko ir mums, ir vaikams. Bendrausime, palaikysime ryšius ir tikrai čia dar sugrįšime. Gera daryti gerus darbus. Privalome palaikyti vieni kitus, nes ne visiems gyvenimas aukso plytomis klotas“, – pasakojo klubo narys Andrius.

„Japonų klubo“ iniciatyvą įvertino ir Panevėžio agentūros „SOS vaikai“ vadovė Irma Zabulionytė. Moteris, pati vairuojanti japonišką automobilį „Honda Prelude“, tvirtino, kad gerumu spinduliuojantys miestelėnai čia visada laukiami.

„Visų mūsų „Šeimos namų“ mažųjų lankytojų, mamų ir darbuotojų vardu noriu nuoširdžiai jums visiems padėkoti už fantastišką šventę ir gausybę dovanų. Vaikų akys tiesiog žibėjo iš laimės. Tikrai labai nuoširdžiai džiaugiamės užsimezgusia tokia gražia draugyste. Vaikams ji labai svarbi. Ačiū visiems, prisidėjusiems prie šios gerumo akcijos. Ačiū už jūsų palaikymą, paramą, šilumą ir šypsenas. Esate visada labai laukiami pas mus“, – džiaugėsi Irma Zabulionytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius