Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policininkas, užšokęs ant pažeidėjo automobilio, pasivažinėjo 3 kilometrus

Ust - Vym mieste, Komių Respublikoje, kuri yra Rusijos Federacijos dalis, gyvena labai nuožmus policininkas. Norėdamas sulaikyti nusikaltėlį, jis įsikabinęs į bėglio automobilio dureles ir kėbulą, sugebėjo nuvažiuoti net 3 kilometrus.
rusijos policija
rusijos policija

Viskas prasidėjo nuo to, jog plentu važiuojantys pareigūnai pamatė mėlynos spalvos „Lada“ automobilį. Jis policijos ekipažo akivaizdoje pažeidė net kelias kelių eismo taisykles. Policininkai stabdė pažeidėją, tačiau šis atsisakė sustoti. Prasidėjo gaudynės.

Visgi net keliais policijos automobliais užblokavus ir sustabdžius bėglį, leitenantas Ruslanas Ratnikovas nuėjo iki pažeidėjo automobilio ir paprašė, kad būtų pateikti dokumentai. Staiga vairuotojas pradėjo važiuoti. Pareigūnas nepasimetė ir griebė ranka automobilio dureles, o kita ranka įsikabino kėbulą. Tokioje padėtyje kartu su pažeidėju policininkas nukeliavo net 3 kilometrus, kol chuliganiškoji „Lada“ visgi buvo sustabdyta.

Pasak liudininkų, orumo nepraradęs leitenantas ramiai pasitaisė susiglamžiusią uniforma, vėl priėjo prie pažeidėjo ir atidavęs pagarbą, dar kartą paprašė dokumentų.

Pareigūnai, užuodę alkoholio kvapą, paprašė, kad vairuotojas būtų patikrintas dėl girtumo. „Lada“ vairuotojas atsisakė. Jis buvo suimtas ir gavo 12 dienų administracinį areštą. Už pažeidimus vairuotojas jam gresia vairuotojo pažymėjimo atėmimas nuo 1,5 iki 2 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius