Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FC „Bayern“ futbolininkus vežios prabangus MAN autobusas

Prieš pat startą „MAN“ pasirūpino efektinga vienos didžiausių pasaulyje komandų Miuncheno „Bayern“ naujojo sezono pradžia. Šalies čempiono „Allianz – Arena“ stadione, kur ir vyko pirmosios varžybos, buvo iškilmingai įteiktas naujasis, specialiai komandai pagamintas „MAN Lion’s Coach L Supreme“ autobusas. Šis autobusas favoritų komandą lydės viso Bundeslygos čempionato metu.
FC „Bayern“ autobusas MAN
FC „Bayern“ autobusas MAN / MAN nuotr.

Pasaulio čempionu tapęs iliuzionistas Julius Frackas šiam šou sukūrė įspūdingą inscenizaciją, kurios metu žiūrovai naująjį autobusą išvydo ant visiškai tuščios scenos. FC „Bayern“ klubo atstovai bei apie 300 kviestinių svečių turėjo galimybę išvysti šį tikru stebuklu virtusį šou.

Komandos autobusas yra pagamintas pagal pažangiausias sistemas ir naujausias technologijas. Abejingų nepaliko ir itin modernus autobuso dizainas bei išskirtinai platus papildomos įrangos paketas. Efektyvus 6 cylindrų dyzelinis variklis atitinka griežtus EURO 6 emisijos standarto reikalavimus.

MAN nuotr./FC „Bayern“ autobusas MAN
MAN nuotr./FC „Bayern“ autobusas MAN

Siekiant užtikrinti, kad MAN autobusas puikiai važiuotų bet kokiu keliu, jame buvo įrengtas itin dinamiškas ir galingas net 353 kW (480 AG) galios variklis su „Common-Rail“ įpurškimo sistema ir aukštu sukimo momentu. Ekonomiškumas tai pat buvo įvertintas – prabangusis  „MAN Lion’s Coach L Supreme“ autobusas yra vienas geriausių ne tik dizaino, bet ir ekonomiškumo srityse.

„Autobusas mums reiškia labai daug. Mes džiaugiamės galėdami pradėti naująjį sezoną su šiuo nauju autobusu. Tikimės su juo apkeliauti per visą Europą ilgiausius atstumus“, – padėkos metu komentavo Miuncheno „Bayern“ klubo sporto direktorius Matthiasas Sameras.

MAN nuotr./FC „Bayern“ autobusas MAN
MAN nuotr./FC „Bayern“ autobusas MAN

FC „Bayern“ legenda Paulas Breitneris papildė jo žodžius ir pasakė, kad jokie ankstesni modeliai neprilygsta šiam. Pasak jo, šis naujas autobusas turi viską, ko geidžia kiekvieno futbolininko širdis.

Oficialiu FC „Bayern“ partneriu MAN tapo nuo 2008 m. Nuo šio sezono sutartis yra pratęsiama iki 2016 m. Vokietijos aukščiausiosios futbolo lygos klubai pasitiki MAN. Ir žaidėjai, ir treneriai žino: asmeniniams komandų poreikiams pritaikyti ir naudojantis aukštosiomis technologijomis įrengti MAN autobusai – geriausias patogumo ir saugumo derinys, puikiai tinkantis profesionalams, norintiems pasiekti savo kelionės tikslą.

MAN nuotr./FC „Bayern“ autobusas MAN
MAN nuotr./FC „Bayern“ autobusas MAN

MAN pasitiki ne tik Vokietijos aukščiausiosios futbolo lygos profesionalūs žaidėjai, bet ir kitų tarptautinių lygų komandos. Kitų sporto šakų atstovai taip pat naudojasi MAN turistiniais autobusais, pritaikytais pagal jų poreikius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius