Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Regitra“ iki trejų metų pratęs transporto priemonių registracijos sustabdymą

2015 m. rugsėjo mėn. baigsis daugelio transporto priemonių valdytojų (savininkų) pasirinktas maksimalus 1 metų terminas, iki kurio pernai savo iniciatyva jie sustabdė transporto priemonės leidimą dalyvauti viešajame eisme (toliau – leidimo sustabdymas).
Senas automobilis
Senas automobilis
Temos: 1 „Regitra“

Valstybės įmonė „Regitra“ (toliau – įmonė) informuoja, kad įmonė šį terminą nemokamai pratęsia, papildomai pridedant dar 2 metus, nes nuo 2014 m. lapkričio 14 d., įsigaliojus įstatymo pataisai, įteisinta galimybė stabdyti leidimą ilgesniam laikotarpiui – maksimaliai trejiems metams.

Sustabdymas tokiu pat būdu bus pratęstas visoms transporto priemonėms, kurių leidimą dalyvauti viešajame eisme maksimaliam 1 metų terminui jų valdytojai sustabdė iki 2014 m. lapkričio 14 d. 

Pareiškėjams dėl šio pratęsimo kreiptis į VĮ „Regitra“ nereikia. Informaciją apie šį pratęsimą VĮ „Regitra“ viešai skelbia svetainėje Regitra.lt (asmeniniai pranešimai gyventojams apie tai nebus siunčiami). 

Jei asmuo nepageidauja, kad leidimo sustabdymas būtų pratęstas ir nori su transporto priemone dalyvauti viešajame eisme, tereikia pasirūpinti, kad būtų atlikta jos privalomoji techninė apžiūra ir kad ji būtų apdrausta privalomuoju draudimu. 

VĮ „Regitra“ duomenimis, pernai 22 483 fiziniai ir juridiniai asmenys savo iniciatyva sustabdė iš viso 31 888 transporto priemonių leidimą dalyvauti viešajame eisme maksimaliam 1 metų terminui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius