Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Senovinės technikos klubas „Klasika“ sukūrė 2017 m. sieninį kalendorių

Vyresnio amžiaus žmonės turbūt puikiai atsimena sieninį kalendorių, mažais plėšomais lapeliais ir pakabintą matomiausioje kambario vietoje. Kiekvienas toks nuplėšiamas  kalendoriaus lapelis kažką reikšdavo: paaiškindavo saulės ir mėnulio padėtį danguje, suteikdavo informaciją apie svarbiausias istorines sukaktis, būdavo puikus patarėjas visais gyvenimiškais  klausimais.
Judita ir „Mercedes-Benz 450 SL“ (1972 m.). Automobilio savininkas – Raimondas Skridulis.
Judita ir „Mercedes-Benz 450 SL“ (1972 m.). Automobilio savininkas – Raimondas Skridulis. / Karolio Pilipavičiaus nuotr.

Bėgant laikui ir vystantis informacinėms technologijoms, sieninis kalendorius didėjo ir daugiau tapo namų ar darbo vietos interjero puošmena. Paprastai, šiuolaikiniame kalendoriuje dominuoja fotokameros užfiksuoti meniniai vaizdai, nors tuo pačiu, kalendorius vis dar atlieka savo tiesioginę paskirtį.

Ne išimtis ir 2017 m. Senovinės technikos klubo „Klasika“ leidinys, kuris jau penktus metus iš eilės visus džiugina senovinės technikos vaizdais. Šiame kalendoriuje galima išvysti fotografų Ilonos Daubaraitės, Vilhelmanto Sereikos, Dainiaus Nagelės, Andriaus Repšio, Gedimino Aleksandravičiaus, Aurimo Franko, Manto Šimkaus, Gintarės Pašukonytės, Nerijaus Šmigelskio, Luko Misiūno ir Karolio Pilipavičiaus sustabdytas laiko akimirkas.

Kalendorių galite apžiūrėti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius