Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Top Gear“ vėl nusitaikė į elektromobilius

Visų pirma, primename, kad „Top Gear“ prodiuseriai jau matuojasi kostiumus ir kaklaraiščius prieš teismo posėdį, į kurį juos pakvietė JAV kompanija „Tesla“. Trumpai drūtai – amerikiečiai juos kaltina, kad jie užsiima elektromobilių antipropaganda. Bet...
„Top Gear“ išbandė kelis elektromobilius...
„Top Gear“ išbandė kelis elektromobilius... / Kadras iš youtube.com

Bet „Top Gear“ vyrukams tai ne pasaulio pabaiga. „The Lincolnite“ laikraštis praneša, kad du populiarios televizijos laidos vedėjus (Jeremy Clarksoną ir Jamesą May) jie pastebėjo Didžiojoje Britanijoje esančiame Linkolnširo miestelyje dviem elektormobiliais beieškant pakrovimo stotelių.

Įsitaisę už „Nissan Leaf“ ir „Peugeot iOn“ vyrukai suko ratus mieste, klausinėjo žmonių, kur artimiausia pakrovimo stotelė. Klausinėjo nerezultatyviai ir... išsikrovė jų elektromobiliai. Moralas aiškus?

Vaizdo siužetas įdėtas Youtube.com. Pasižiūrėkite, kol „Tesla“ teisininkai dar į teismą „Google“ nepadavė ir neišsireikalavo siužetą išimti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius