-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarinis BMW vairuotojų susitikimas Vilniaus centre neapsiėjo be padangų svilinimo

Trečiadienio vakarą Vilniuje, prie „Hanner“ dangoraižio esančioje stovėjimo aikštelėje, vyko kelių automobilių klubų susitikimai. Automobilių entuziastai šią aikštelę yra pamėgę dėl patogios jos strateginės vietos.
BMW „burnout'as“
BMW „burnout'as“ / Kadras iš vaizdo siužeto
Temos: 1 BMW

Kiek kitaip galvoja pastato administratoriai bei aplinkinių rajonų gyventojai: dauguma čia besirenkančių automobilistų ramiai šnekučiuojasi ir gurkšnoja kavą, tačiau vienas kitas pasistengia sujaukti ramybę. Praėjusį trečiadienį pasižymėjo BMW automobilių klubo atstovai.

Automobilius galiniais varomais ratais turintys vairuotojai nesugebėjo ramiai pravažiuoti nuo vieno aikštelės galo iki kito: praktiškai kiekvienas darė vadinamuosius „burnout'us“, keldamas didelį triukšmą ir skleisdamas ne visiems malonų padangų kvapą.

Dažną trečiadienį aikštelėje besirenkančių žmonių teigimu, kai kurie vairuotojai yra „etatiniai burnout'intojai“ ir tokiu būdu aikštele pravažiuoja kiekvieną vakarą.

Dėl po autoklubų susitikimų paliekamų šiukšlių bei sukeliamo triukšmo paprastiems vairuotojams kelios „Hanner“ pastato aikštelės jau yra nepasiekiamos: prieš metus keliose vietose buvo įrengti šlagbaumai, kurie pakeliami tik dienos metu. Nėra užtvertas tik pravažiavimas greta pastato nuo Geležinio vilko iki Saltoniškių g. – būtent šioje vietoje ir renkasi automobilių klubų nariai.

VIDEO: BMW automobilių savininkų susitikimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius