Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volkswagen“: 2013-ieji buvo „Golf“ metai

„Volkswagen“ 2013-uosius vadina „Golf“ metais ir tą daryti tikrai turi pagrindo. Jų kūrinys šiemet susižėrė praktiškai visus apdovanojimus, o pardavimų skaičiaus vokiečiams gali pavydėti bet kuris konkurentas.
Septintos kartos „Volkswagen Golf“
Septintos kartos „Volkswagen Golf“ / Gamintojo nuotr.

Gausybė titulų

 „Golf“ šiemet išrinktas pasaulio ir Europos metų automobiliu. Greta šių įvertinimų reikia pridėti ir dar vieną – vokiečių kūrinys pelnė metų automobilio titulą pelnė ir Japonijoje. Tai pirmasis užsieniečių gamybos automobilis, užlipęs ant pjedestalo viršūnės tekančios saulės šalyje. O kur dar du „Auksinio vairo“ ir gausybė kitų apdovanojimų.

Jubiliejiniai metai

Neseniai „Golf“ peržengė 500 000 parduotų vienetų ribą. Verta pažymėti, kad septintosios kartos „Golf“ prekyboje pasirodė tik praėjusiais metais ir dar debiutuos Kinijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų rinkoje. „Volkswagen“ šiemet taip pat minėjo ir dar vieną sukaktį – birželį nuo konvejerio nuriedėjo trisdešimtmilijoninis „Golf“.

„Mes esame sužavėti „Golf“ populiarumu. Visų pirma tai yra mūsų darbuotojų, mūsų komandos nuopelnas. Jų dėka mes pasiekėme tokius rezultatus, kurie neblėsta jau eilę metų“, – sakė „Volkswagen group“ generalinis direktorius Martinas Winterkornas.

„Volkswagen“ nuotr./Martinas Winterkornas, „Volkswagen Group“ valdybos pirmininkas
„Volkswagen“ nuotr./Martinas Winterkornas, „Volkswagen Group“ valdybos pirmininkas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius