Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrukas padegė šimtą automobilių, nes jų šeimininkams labai pavydėjo

Daugiau nei šimtą automobilių Berlyne padegęs 27 metų vokietis policijai prisipažino tai padaręs tiesiog iš pavydo.
Apdegę automobiliai Berlyne
Apdegę automobiliai Berlyne / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Padegimas

Automobiliai Vokietijos sostinėje liepsnojo beveik kiekvieną naktį. Policija per tris mėnesius priskaičiavo 138, daugiausia prabangių „Audi“, „Mercedes-Benz“ ir BMW automobilių, padegimus. Spauda mirgėjo antraštėmis neva tai politinis protestas. Pasirodo, tai tiesiog vieno labai pikto ir nusivylusio vyruko darbas.

„Aš turiu skolų, mano gyvenimas smirda, o visi kiti su savo prabangiais automobiliais šito nusipelnė“, – policijai širdį išliejo nuolatinio darbo neturintis ir finansinių problemų kamuojamas padegėjas.

Tuo tarpu policija džiaugiasi pagaliau išnarpliojusi daug žiniasklaidos, politikų ir visuomenės dėmesio sulaukusį nusikaltimą. Tiesa, nusikaltėlis prisipažino padegęs 67 automobilius, bet neabejojama, kad likusių jis tiesiog nepamena – ne taip lengva išvardyti 138 automobilius.

Policija prasidėjus šiems padegimams į gatves išsiuntė papildomus 500 policijos pareigūnų, sudarė specialią 150 pareigūnų darbo grupę, į orą pakėlė sraigtasparnius. Pradžioje manę, kad tai politinių motyvų turinčių vandalų darbas, pareigūnai bijojo dar didesnių nelaimių.

Padegėjas turbūt nepasigilino, kad daugumos šių naujų automobilių šeimininkai irgi iki kaklo panirę skolose. Tik ant jų automobilių neparašyta, kad jie priklauso bankui, ir pražiopsojęs vieną kitą mokėjimą šeimininkas į darbą važiuotų tuo pačiu autobusu kaip ir šių įvykių kaltininkas...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius