Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytis Šliažas sieks greičiausiai apvažiuoti Lietuvą plento keliais

Ketvirtadienį 19 val. prasidės neįprasto rekordo siekimas. Vytis Šliažas sieks automobiliu greičiausiai (žinoma, laikydamasis Kelių eismo taisyklių) apvažiuoti Lietuvą. Vyras važiuos tik plento keliais – jo maršrutas sudarys 1305 km.
Via Baltica
Via Baltica / LNF nuotr.
Temos: 1 Rekordas

V.Šliažas sakė, kad „Google Maps“ apskaičiuotas tokios kelionės laikas – 25 val. 1 min. Jis tikisi, kad šalį pavyks apvažiuot bent keliomis valandomis greičiau.

Jis tikisi pasiekti ne tik greičio, bet ir ekonomijos rekordą – tapti taupiausiai plentu Lietuvą apvažiavusiu žmogumi. Vyras rekordo sieks „Nissan Note“ automobiliu, kurį varo 1,5 l darbinio tūrio 90 AG dyzelinis variklis. Gamintojo deklaruojamos vidutinės degalų sąnaudos – 3,6 l/100 km, o užmiestyje – vos 3,2 l/100 km.

V.Šliažas kelionę pradeda lapkričio 21 dieną, ketvirtadienį, 19 val. Vieta – „Neste Oil“ degalinė Vilniaus Žirmūnų g. 68C, greta „Hesburger“ greito maisto restorano. Finišas numatomas toje pačioje vietoje, o preliminarų jo laiką skelbsime GAZAS.LT portale. Čia skelbsime ir naujienas apie V.Šliažo kelionę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius