-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno vairuotojai gūžčioja pečiais: duobėta gatvė Palemone remontuota, bet nesuremontuota

Kauno Palemono rajono gyventojai apsidžiaugė sunkiai dėl duobių pravažiuojamose gatvėse pamatę dirbančius kelininkus. Tačiau remonto rezultatai jų nenudžiugino. Kai kurios pavojingos duobės buvo užlopytos, tačiau paliktos labai gilios pačių gyventojų plytomis užtaisytos įlaužos.
Duobėta Apasčios gatvė Kaune
Duobėta Apasčios gatvė Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Remontavo Apasčios gatvę, bet paliko pačias didžiausias duobes užkištas plytomis. Per jas nepravažiuoja automobiliai“, – piktinosi kasdien čia gatve važiuojantis palemonietis. Jo įsitikinimu, kelininkai savo darbą atlieka nedovanotinai atmestinai.

Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiasis specialistas Algirdas Vyšniauskas 15min.lt paaiškino, kad tvarkomos tik avarinės duobės: „Gavę informaciją iš seniūnijų, mes tvarkome tik avarines duobes, t.y. kai pažeisti du ar daugiau kelio sluoksnio – apie 40-50 mm. Jei duobė pravažiuojama, kelininkai ją palieka, nes turime sutvarkyti visų seniūnijų avarines gatves, o ištekliai tam labai riboti. Palemono, Keramzito gatvės yra dar problemiškesnė negu Apasčios. Dar neįžengėme į Aleksotą, kuriame taip pat labai skaudi situacija. Reikėtų tvarkyti ištisais gabalais gatves, bet nėra pinigų.“

Jis supranta gyventojų nepasitenkinimą, tačiau mano, kad seniūnijos turėtų žmonėms pranešti, kokie darbai gatvėse yra vykdomi ir kas bus suremontuota.

„Kai prasuksime ratelį pro visas seniūnijas, gal liks galimybių sugrįžti ir užlopyti 30-40 mm gylio duobes“, – menką viltį kasdien duobėtose miesto gatvėse automobilius laužantiems vairuotojams suteikė A.Vyšniauskas.

Darbų konkursą laimėjusi bendrovė „Kauno tiltai“ per artimiausius trejus metus Kaune už beveik 54 mln. litų pranešė suremontuosianti 600 tūkst. kvadratinių metrų ploto asfalto dangos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius