Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ZOOMBOOK“ veža Jurgį Didžiulį. Ar pavyks jam padainuoti lekiant 200 km/h greičiu?

Jurgis Didžiulis drąsa nenusileido savo žmonai Erikai Jennings ir taip pat pasinaudojo „ZOOMBOOK“ komandos kvietimu išbandyti vokalinius sugebėjimus „Nemuno žiede“, Kačerginėje. Į sportinį automobilį „Mazda Miata MX5“ atlikėjas sėdo šalia lenktynininko Tauro Tunylos.
Jurgis Didžius ir Tauras Tunyla
Jurgis Didžius ir Tauras Tunyla / („ZOOMBOOK“ nuotr.)

Galimybe pralėkti sportiniu automobiliu Jurgis susidomėjo dėl Erikos. Kaip teigė dainininkas, jo žmona mėgsta greitį ir prijaučia automobilių sportui, todėl norėjo kad išvyka į „Nemuno žiedą“ pirmiausia būtų įdomi pramoga jai. Džentelmeniškai palaukęs, kol žiedu Tauras pralėks su Erika, Jurgis pakeitė ją keleivio vietoje.

„Visi pirmą kartą dideliu greičiu trasoje vežami žmonės jaučia baimę, tik reaguoja skirtingai. Manau, jei keleivio vietoje būtų įrengti dar vieni stabdžiai, Jurgis būtų juos spaudęs kur kas dažniau nei aš, tačiau nepaisant to, jam puikiai sekėsi dainuoti. Mielai pavežčiau jį dažniau, lėkti trasa su muzika kur kas linksmiau“, – pasakoja lenktynininkas Tauras.

Jurgis Didžiulis, kaip ir jo žmona Erika, dainavo šiuo metu populiarią grupės „DaftPunk“ dainą „GetLucky“. Kaip jam sekėsi – galite pamatyti šiame vaizdo siužete:

VIDEO: Jurgio Didžiulio pasivažinėjimas Kačerginėje
Tauras Tunyla automobilių sporto pasaulyje yra žinomas kaip foto ir video kūrėjas.  Jaunas ir perspektyvus lenktynininkas buvo pasirinktas fotoknygų kūrimo sistemos ZOOMBOOK.LT veidu šių metų lenktynių „AutopliusFastLap“ sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius