Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žuvusį P.Walkerį septintoje „Greiti ir įsiutę“ dalyje pakeis jo brolis?

Internetinėje erdvėje nusirito nepasitenkinimo banga po nevykusio pokšto, jog avarijoje žuvusį Paulą Walkerį septintoje „Greiti ir įsiutę“ dalyje pakeis paauglių dievaitis Justinas Bieberis. Dabar pasirodė kur kas realesnė, tačiau taip pat dar nepatvirtinta ir gandais apaugusi versija, kad tragiškai žuvusį aktorių filme įkūnys jo brolis Cody.
Cody (kairėje) ir Paulas (dešinėje) Walkeriai
Cody (kairėje) ir Paulas (dešinėje) Walkeriai / topspeed.com nuotr.

Patirties kine turi

Neoficialūs šaltiniai teigia, kad šiuo metu Cody Walkeris, kuris išvaizda labai panašus į žuvusį brolį Paulą, derasi su kino kompanija „Universal“ dėl galimybės pakeisti savo brolį paskutinėse filmo scenose. Beje, Cody šioje srityje nėra naujokas. Pagal profesiją jis – kaskadininkas ir „Greiti ir įsiutę“ juostoje ne kartą buvo pakeitęs vieną svarbiausių veikėjų filme – brolį Paulą. Neabejojama, kad ši rolė Cody taps tramplynu į sėkmę kine.

bilde.de nuotr./Cody ir Paulas Walkeriai
bilde.de nuotr./Cody ir Paulas Walkeriai

Suvaidins keletą scenų

Kino mėgėjai mano, kad scenose, kur turėtų būti rodomas Paulas, dominuos bendras planas, o prireikus aktorių rodyti stambiu planu, bus pasitelkta kompiuterinė grafika, kuri ant Cody kūno perkels Paulo veidą. „Greiti ir įsiutę“ kūrėjai tikrai nesiruošia perfilmuoti juostos, todėl greičiausiai scenarijus bus pakeistas taip, kad Paulas Walkeris iš filmo pasitrauktų suvaidinus tam tikras žūties aplinkybes. Primename, kad kol kas ši informacija tėra kino mėgėjų gandai ir jos filmo „Greiti ir įsiutę“ kūrėjai oficialiai nepatvirtino.

Cosmopolitan.com nuotr./Cody Walkeris
Cosmopolitan.com nuotr./Cody Walkeris

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius