Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ralio „Kauno ruduo“ organizatoriai žiūrovams pasiūlys ekstremalias pramogas „Žalgirio“ arenoje

Šį savaitgalį antrąjį gimtadienį atšventusi Kauno „Žalgirio“ arena gali džiaugtis ne tik jubiliejumi, bet ir sėkminga veikla. Renginių vieta gerokai pagyvino miesto ir pačių miestiečių gyvenimą. Kuo jį dar labiau galėtų praturtinti arena ir joje vykstantys renginiai – apie tai buvo kalbama įvykusioje diskusijoje „Nemuno salos plėtojimas ir panaudojimas visuomenės reikmėms“.
Šuolis su virve
Šuolis su virve / („Kaunuo ruduo“ ralio organiztorių nuotr.)

Ši diskusija sukvietė būrį miesto architektų, įvairių bendruomenių atstovų, kurie teikė siūlymus ir diskutavo, kaip šią vietą paversti tiek miestiečių poilsio, tiek ir aktyvios veiklos centru.

Konferencijos metu pristatytos idėjos neliko neišgirstos ir netrukus taps realybe.

Vieni pirmųjų šios diskusijos vaisių - Kauno miesto ekstremalaus sporto mėgėjams skirtas renginys, kuris vyks jau šį savaitgalį. Atgimstantis tarptautinis ralis „Kauno ruduo 2013“ po savo sparnu nusprendė priglausti ir įvairių ekstremalių sporto šakų atstovus, kurie kartu rugpjūčio 24-25 dienomis Nemuno saloje bandys paskleisti adrenalino kerus.

Be čia laukiamų daugiau kaip 150-ties ralio bolidų ekipažų, susirinkę į areną galės tiek išvysti, tiek patys išbandyti šuolius nuo arenos stogo, kuriuos prižiūrės „Šuolio su virve asociacija“ (www.ropejumping.lt) - viena profesionaliausių šuolių komandų pasaulyje.

Bus siūlomi ir nuotykių parkuose kultivuojami „skrydžiai“ (ZipLine). Čia jie bus šiek tiek patobulinti, o dėka nuotykių parkų grupės „UnoParks“ specialistų kiekvienas norintis galės pasimėgauti kelione per Nemuną lynu.

Tai tik maža dalis to, ką organizatoriai planuoja „Kauno rudens 2013“ ralį lydinčiam renginiui. Įvairūs koncertai, akompanuojant ralio bolidų gausmui, ir netikėčiausi ekstremalų pasirodymai Kaune dominuos visą savaitgalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius