Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sportininkus ir gamybininkus sieja tos pačios vertybės

Tik dešimt dienų beliko iki jubiliejinio, jau 40-tąjį kartą rengiamo tarptautinio ralio „Kauno ruduo 2013“, kuris tradiciškai skiriamas nusipelniusiems sporto meistrams Kastyčiui ir Arvydui Girdauskams atminti, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
„Autoplius 300 lakes rally“ akimirka
„Autoplius 300 lakes rally“ akimirka / Andriaus Lauciaus nuotr.

Jubiliejinis „Kauno rudens 2013“ ralis šiemet bus ne tik Lietuvos automobilių ralio čempionato (LARČ) VI-ojo ir Lenkijos LOTOS automobilių ralio čempionato (RSMP) V-ojo etapų lenktynės, bet ir Lietuvos automobilininkų sąjungos (LAS) taurės ketvirtojo etapo varžytuvės bei automobilių sporto veteranų lenktynės, kuriose jie kausis atskirose trasose jų sportinę jaunystę ir iškovotus trofėjus menančiais automobiliais.

Masiškiausiam Lietuvoje raliui, prie kurio starto linijos organizatoriai laukia apie 180 ekipažų, baigia rengtis ne tik sportininkai ir teisėjai. Šią savaitę pagrindine „Kauno rudens“ ralio rėmėja tapo valgomųjų ledų ir žuvų produktų gamintoja, Marijampolėje įsikūrusi UAB „ICECO“. 

Ką bendro gali turėti automobilių sportas su ledų ar žuvies produktų gamintojais? Tačiau tik iš pirmo žvilgsnio atrodytų, jog nieko.

„Greičiais garsėjantys automobilių raliai ir geriausio rezultato siekimas – tai ne tik vienas iš gamybininkus ir sportininkus jungiančių bendrų tikslų. Mūsų deklaruojamos vertybės – tradicijų puoselėjimas ir kokybė, patikimumas ir profesionalumas, komandinis darbas ir atsakomybė – beveik identiškos, kaip ir automobilių sporte. Juk ir lenktynininkus, ir verslininkus tenkina tik geriausi rezultatai, – sako įmonės komercijos direktorius Mantas Šalauskas. – O versle, kaip ir sporte, kasdien laukia nauji posūkiai ir tik juos sėkmingai įveikę galime vėl spausti akceleratoriaus pedalą iki dugno ir skrieti pirmyn, užsibrėžto tikslo link“.

Pasak M. Šalausko, įmonei svarbu, kad jų remiamos lenktynės – vienos seniausių šalyje, be pertraukų rengiamos nuo 1974 metų. Be to senas, gražias tradicijas turinčios šios varžytuvės vyksta Kauno regione, o jų prestižą liudija ir tas faktas, kad „Kauno rudens“ raliui, pirmajam iš visų šalyje rengiamų automobilių ralių, 1981 metais buvo suteiktas tarptautinio ralio statusas.

Rugpjūčio 24-25 dienomis, kurios žada būti karštos visomis prasmėmis, vyksiančiame „Kauno rudens“ ralyje žiūrovai, lenktynes aptarnaujantis personalas, sportininkai ir visus juos linksminsiantys pramogų pasaulio atstovai turės galimybę dar kartą pasimėgauti daugelio jau pamėgtais „ICECO“ gaminamais „Aurum“ ir „Tirpuko“ ledais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius