Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 30

Atnaujintas „Ford Mondeo“ (nuotraukos, video)

Likus mažiau nei mėnesiui iki Paryžiaus automobilių parodos pradžios, „Ford“ išplatino net 48 puslapių pranešimą spaudai apie atnaujintą „Mondeo“.
Atnaujintas „Ford Mondeo“
Atnaujintas „Ford Mondeo“. / Gamintojo nuotr.

Visuose šiuose puslapiuose tarp tokių eilučių kaip „tai stilingiausias ir technologiškai moderniausias „Mondeo“ istorijoje“ slepiasi keletas tikrai įdomių dalykų. Apie viską iš eilės.

Visų pirma – automobilio eksterjeras. Vizualiai, visos kėbulo linijos liko nepakitusios. Jos kiek atnaujintos ir „užaštrintos“ naujais priekiniais ir galiniais buferiais, LED apšvietimu ar chromo apdaila. „Mondeo“ dar iki atnaujinimo buvo laikomas dailiu automobiliu. Tokiu jis ir išlieka.

Pasak „Ford“, automobilio viduje naudojamos geresnės medžiagos ir atnaujinti visi techniniai prietaisai. Taip pat, nauja salono apšvietimo sistema.

Nuo šiol „Mondeo“ bus siūlomas su nuokrypio nuo važiavimo juostos įspėjimo, vairuotojo nuovargio stebėjimo, stabdžių jėgos regeneracijos sistemomis ir aktyviomis radiatoriaus grotelėmis. Pastaroji atidaro arba uždaro oro padavimą pro groteles ir taip gerina automobilio aerodinamiką.

Pranešime spaudai užsimenama ir apie techninius atnaujinimus. Pirmą kartą „Mondeo“ siūlomas su 2,0 l 237 „EcoBoost“ keturių cilindru varikliu. Taip pat atnaujintas 2,2 l TDCi dyzelis, kuris dabar pasiekia 197 Ag. Tai galingiausias „Mondeo“ dyzelis.

Atnaujinto „Ford Mondeo“ premjera numatyta Paryžiaus automobilių parodos metu, o prekyba prasidės iškart po jos.

 

VIDEO: Ford at the Moscow International Motor Show

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius