-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 20

Atnaujintas „Mini Countryman“ – išskirtinio charakterio (nuotraukos, video)

Vokietijos automobilių gamintojas „BMW Group“ pristatė atnaujinto dizaino ir techninių naujovių kupiną ketverių durų „MINI Countryman“. Jį Lietuvoje ir visoje Europoje bus galima įsigyti jau šį rugsėjį.
Atnaujintas „Mini Countryman“
Atnaujintas „Mini Countryman“ / Gamintojų nuotr.

Oficialaus MINI atstovo Lietuvoje UAB „Krasta auto“ vadovės Astos Bagdonavičienės teigimu, išore ir techninėmis galimybėmis atnaujintas „MINI Countryman“ modelis tikrai patiks sportinį vairavimo stilių ir išskirtinį automobilio MINI charakterį vertinantiems vairuotojams.

Šis MINI modelis iš kitų šeimos atstovų išsiskirs tuo, kad bus pirmasis ketverių durų MINI su prailgintu, daugiau nei 4 metrų ilgio, kėbulu ir didesne galine dalimi. Taip pat atnaujintame didesniame automobilyje „MINI Countryman“ pirmą kartą galės nesunkiai tilpti net penki žmonės. Universalus galinių sėdynių išstumdymas bagažinės talpą padidins nuo 350 iki 1 170 litrų. Standartiniame „MINI Countryman“ komplekte taip pat bus inovatyvi „Centre Rail“ talpinimo ir tvirtinimo sistema.

Pirkėjams „MINI Countryman“ bus pasiūlytas su trimis benzininiais ir dviem dyzeliniais varikliais. Benzininių variklių gama leis rinktis iš 98 AG „MINI One Countryman“, „MINI Cooper Countryman“ 122 AG ir 184 „AG MINI Cooper S Countryman“, kurio 1,6 l keturių cilindrų variklis pasižymi geriausiu galios ir ekonomiškumo santykiu savo klasėje. Dyzelinius variklius pirkėjai galės rinktis iš „MINI One D Countryman“ 90 AG ir 112 AG „MINI Cooper D Countryman“.

Gamintojų teigimu, vairavimo malonumą ir efektyvumą sustiprins nauja „MacPherson“ specialistų tobulinta pakaba ir pasirenkama MINI keturių varomųjų ratų sistema. Nuolat veikianti ši sistema greitai ir tiksliai prisitaiko prie besikeičiančių kelio ir vairavimo sąlygų bei sustiprina dinamiško MINI vairavimo legendą.

Atnaujinto „MINI Countryman“ kaina Lietuvoje prasidės nuo 70 tūkst. litų.

VIDEO: 2011 MINI Countryman on the road in Germany

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius