Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 29

Atskleisti radikalūs „Jaguar Land Rover“ ateities planai

Naujasis „Jaguar Land Rover“ vadovas Carlas–Peteris Forsteris atskleidė įmonės ateities planus. Įmonė planuoja plėsti gaminamų automobilių įvairovę, pristatyti naujus variklius ir restruktūrizuoti savo gamyklas.
Jaguar_LR_logo
Jaguar_LR_logo

Radikalioje ateities vizijoje „Jaguar Land Rover“ planuoja labiau atskirti „Land Rover“ ir „Range Rover“ prekinius ženklus. Su „Land Rover“ ženklu gaminami automobiliai bus labiau pritaikyti bekelei, o „Range Rover“ ženklas bus naudojamas premium segmento autmobiliams.

Sekančiais metais „Range Rover“ automobilių gamą papildys kompaktiškas visureigis LRX, o iki 2014 metų turėtų pasirodyti dar vienas naujas automobilis užpildysiantis nišą tarp minėto LRX ir „Range Rover Sport“. Taip pat, kartu su tiems patiems akcininkams priklausančia TATA, „Jaguar Land Rover“ planuoja kurti naujus dyzelinius ir benzininius variklius, kurie pakeistų šiuo metu kartu su PSA koncernu gaminamus variklius.

„Jaguar“ stovykloje taip pat planuojami nauji modeliai. Šiuo metu jau kuriamas naujas kompaktiškas sportinis automobilis, planuojamas naujas modelis pakeisiantis „X–Type“.

Įmonės vadovas prasitarė, kad pradėjus gaminti daugiau skirtingų modelių įmonė tikisi pasiekti naujus pardavimo rekordus ir viršyti praeitais metais pasiektą 35 mln. eurų pelną. Didžiausio augimo tikimasi iš Kinijos naujų automobilių rinkos, kurioje per sekančius du metus gamintojas planuoja pastatyti naują gamyklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius