Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 16

„Audi A3“ sedanas primins seną gerą „Audi 80“

„Audi“ kompanijos vadovas Rupertas Stadleris patvirtino A3 sedano projektą. Pasak šaltinių jų gamykloje, automobilis bus legendinio „Audi 80“ modelio interpretacija.
Atnaujintas „Audi A3“
Atnaujintas „Audi A3“ / Gamintojo nuotr.

Automobilis turėtų pasirodyti jau 2013 metais. Jis prisijungs prie A3 šeimos, kurią šiuo metu sudaro trijų durų hečbekas, penkiaduris hečbekas pavadinimu „Sportback“ ir kabrioletas.

Ne paslaptis, kad modelis kuriamas stengiantis įsiteigti didžiosioms „Audi“ rinkoms – Kinijai ir JAV. „Audi“ suprato, kad dabartinis jų A4 modelis yra kiek per didelis būti mažiausiu sedanu gamoje. Nuo 1994 metų visos modelio kartos didėjo, o paskutinė kartos modelis nuo pirmos jau pailgėjo 22 cm.

Naujasis A3 sedanas turėtų panaudoti daug „VW Jetta“ elementų, tačiau išlaikyti kiek kompaktiškesnį dydį. Turėtų būti ir „Quattro“ variantas su visų keturių varomų ratų sistema.

Apie variklius kalbėti dar anksti, tačiau tikėkimės gerai pažįstamų variklių gamos. Nuo 1,4 litro TSI ir TDI variklių, iki 2,5 litro variklio su turbina. Gal išvysime ir RS3.

Esame tikri, kad bus ir hibridinė automobilio versija naudojant tuos pačius agregatus kaip ir VW parodoje pademonstruoto „Compact Coupe“. Kas žino, gal taip pat pamatysime ir visiškai elektra varomą A3 sedaną su „Golf–e–motion“ motoru ir akumuliatoriais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius