Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 19

„Audi Q5 Custom Concept“ koncepcija nori būti pastebėta

Šių metų gegužės mėn. 20-23 d. Austrijoje vyksiančioje parodoje, sutraukiančioje didelius būrius automobilių entuziastų, bus pristatyta speciali „Audi Q5 Custom Concept” koncepcija. Eiti pro šalį ir nepastebėti šio modelio bus išties sunku.
„Audi Q5 Custom Concept“ koncepcija nori būti pastebėta
„Audi Q5 Custom Concept“ koncepcija nori būti pastebėta / Gamintojo nuotr.
Automobilis šaukte šaukia, jog trokšta dėmesio ir nori būti pastebėtas – milžiniški 21 colio lengvo lydinio ratlankiai, dalinai nudažyti ryškiai raudona spalva kaip ir dar keletas kėbulo elementų. „Q5 Custom Concept“ skiriasi nuo standartinio modelio ir tuo, jog yra 90 mm platesnis ir 60 mm žemesnis. Jei manėte, jog tai ir bus visi pakeitimai – apsirikote, nes dar vienas siurprizas laukia po variklio dangčiu. Patobulintas 3 l darbinio tūrio TFSI V6 tipo motoras išvysto 408 AG galią ir pasiekia 500 Nm sukimo momentą 3000-5500 aps./min intervale. Palyginimui, standartinio variklio galia yra lygi 334 AG. 100 km/h koncepcija pasiekia vos per 4,4 s., o maksimalus greitis yra ribojamas iki 250 km/h. Pigiausios Lietuvoje parduodamo „Audi Q5“ versijos kaina siekia 122 920 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius