-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 03

„Black Edition“ magija tęsiasi, kitas – „Cadillac CTS-V“

Nors tiksliau būtų – „Cadillac CTS–V Black Diamond Edition“. Tik šįkart – jau nebe ribotos serijos leidimo, o prieinamas kiekvienam mirtingajam. Žinoma, turinčiam atliekamą šešiaženklę sumą tokiam automobiliui.
„Cadillac CTS-V Black Diamond Edition“
„Cadillac CTS-V Black Diamond Edition“ / Gamintojo nuotr.

Šis „Cadillac“ tinkamas visoms auditorijoms: kupė kėbulas patiks norintiems sportiškumo, sedanas – pasiilgusiems kasdieniškumo, universalas – trokštantiems sportiškumo. Na, o ši išskirtinė juoda spalva turėtų patikti absoliučiai visoms potenci „Cadillac CTS–V Black Diamond Edition“ potencialių pirkėjų auditorijoms.

„SpectraFlair“ pavadinta speciali dažymo technologija susideda iš daugelio procesų, kurių rezultatas – stulbinantis. Ir greičiausiai neatgaminamas daugelyje paprastų automobilių dažyklų, tad nusipirkus „Black Diamond Edition“ būtų kiek pavojinga važiuoti apsipirkti paliekant automobilį didelėje parkingo aikštelėje.

Tačiau ne tik akį rėžianti spalva yra naujas dalykas juodojo deimanto automobilio versijoje. Švelnios grafito spalvos ratlankiai bei ryškiai geltoni „Brembo“ stabdžių taipogi krenta į akis stebint šį neeilinį egzempliorių. Geltonos ir juodos spalvų paletėmis pagražintas automobilio salonas bent jau nuotraukose atrodo ypač jaukiai ir maloniai.

Šį modelį bus galima išbandyti jau šiemet – tiesa, nepigiai. Paprasto CTS–V kainą „Black Diamond Edition“ paketas pakelia daugiau nei dvylika tūkstančių litų, tad juodo deimanto spalvos „Cadillac“ jau atsieitų mažiausiai 175 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius