-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 10 17

„Citroen“ plės DS modelių gamą Kinijoje, o Europai bus sukurtas naujas „DS3 Racing“?

Per kelis pastaruosius metus, DS modelių linija smarkiai prasiplėtė. Dabar turime DS3, DS4 ir DS5. Ir tai dar ne pabaiga!
„Citroen DS3 Racing“
„Citroen DS3 Racing“ / Gamintojo nuotr.

Numanoma, kad artimiausi kompanijos planai – išleisti naują DS3 „Racing“ versiją. Prancūzai žadėjo pagaminti lygiai tūkstantį šio karšto hečbeko kopijų. Tačiau pajutę didesnį poreikį, kvotą padidino iki 2400 vienetų. Rodos, europiečiams ir tų daugiau nei dviejų tūkstančių negana.

Kalbama, kad „Citroen“ jau kuria naują „DS3 Racing“ versiją. Naują, nes tiesiog tęsti šios kartos „Racing“ modelio gamybos nebūtų gražu. Pirmiems pirkėjams buvo žadamas išskirtinis, vos tūkstančio tiražu gaminamas automobilis.

Tuo tarpu Kinijoje, kurios rinka, kaip medus Mikę Pūkuotuką, masina didžiuosius automobilių gamintojus, sparčiai auga ir „Citroen“ modelių paklausa. Ta proga, prancūzai tik Kinijai galvoja sukurti šiek tiek didesnį modelį nei DS5. Galbūt tai bus naujas, serijinis „Citroen“ vėliavnešys, pavadintas „Metropolis“ vardu?

Ir tai dar ne viskas. Prancūzijos automobilių gamintojas netolimoje ateityje išleis dar daugiau įvairiausių dabartinių modelių versijų. Taigi, panašu, kad DS modelių linija sulauks ne vieno pagausėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius