Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 16

Debiutavo naujasis „Ford Kuga“

„Ford“ pristatė pirmą istorijoje visureigį, skirtą viso pasaulio rinkoms. Europoje mes jį vadinsime naujuoju „Kuga“.
Naujasis „Ford Kuga“
Naujasis „Ford Kuga“ / Gamintojo nuotr.

Taigi, koks tas naujasis „Kuga“? Tai penkių vietų padidinto pravažumo automobilis, arba, kaip sako „Ford“, tikras visureigis. Ir nepaisant stamboko sudėjimo, jis žada būti labai ekonomiškas. Tai todėl, kad jis turi  „Ecoboost“ variklį.

Nors rinkoje tai nebus pirmas automobilis ,prisijungęs prie interneto, mums toks privalumas vis dar atrodo labai modernus ir šviežias. Įsivaizduokite, navigacinė sistema rodo „Google Earth View“ vaizdus, o multimedija sistema gali perskaityti jums ne tik SMS žinutes, bet ir elektroninio pašto laiškus.

Spėjame, kad Europoje jis bus komplektuojamas su 1,6 ir 2,0 litro turbo benzininiais „Ecoboost“ varikliais ir dyzeliniais varikliais, kurie šiuo metu naudojami „Focus“. Neatmetame galimybės, kad „Ford“ į variklio skyrių patupdys ir trijų cilindrų variklius.

Lyginant su senuoju „Kuga“, šis yra 10 cm ilgesnis ir turi ilgesnę ratų bazę. „Ford“ pripažįsta, kad senojo modelio didžiausias trūkumas – maža bagažinė ir ankštos galinių keleivių vietos.

Nors 2012-aisiais turėtų būti pristatytas ir naujasis „Mondeo“, pardavimų prasme šis „Kuga/Escape“ modelis yra svarbesnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius